• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2018

14:05

GO SNS: DS pokušava napadom na Stefanovića da sakrije da oni predstavljaju SAVEZ KOJI PREBIJA NOVINARE!

Politika

GO SNS: DS pokušava napadom na Stefanovića da sakrije da oni predstavljaju SAVEZ KOJI PREBIJA NOVINARE!

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da Lutovac, potrčko tajkuna Dragana Đilasa i predsednik stranke koja je ostala ispod cenzusa čime su je građani kaznili za bahatost i lopovluk, sada svojim demagoškim saopštenjima i lažima daje doprinos Savezu za silovanje i vešanje i njihovoj podeli novinara na podobne i nepodobne

DS pokušava napadom na ministra Nebojšu Stefanovića da sakrije da upravo oni predstavljaju Savez u kome ljudi prebijaju novinare, izbacuju ih sa konferencija, crtaju im mete na čelu jer ne misle kao oni, čak traže i višegodišnje zatvorske kazne za njih samo zato što su pisali i postavljali pitanja u vezi sa lopovlucima predstavnika interesnog saveza.

Licemerno je da oni na čijim mitinzima su prebijene novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović danas drže moralne pridike o odnosu prema novinarima.

Dokazani medijski mag, otac rijaliti programa u Srbiji i čovek koji se obogatio trgovinom reklamnog prostora u medijima, Dragan Đilas bi svom pulenu Lutovcu mogao da objasni da se upravo oni zalažu da se novinari dele na podobne i nepodobne i to po pitanjima koje postavljaju.

Dok Jeremić, Đilas i Obradović dele vrednosti koje Željko Veselinović i Nogo prenose, tonuće sve dublje u mulj mržnje koju osećaju prema Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću, ali neće shvatiti da nas time samo čine motivisanijim da za Beograd, Srbiju i sve naše građane radimo još više.

(VIDEO) TAJKUN ĐILAS NASTAVLJA DA VREĐA: Vučićeviću, ti nisi novinar, INFORMER su novine mržnje!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vesko

pre 5 godina

Politika ovoga bloka demokratskih opozicionih stranaka je,da se napada Vucic na svaku izjavu.Da samo optuzbama ministara i Vucica i tim napdima,politikom buke probaju dodju na vlast.Narodski receno na silu.

NevenaK

pre 5 godina

Savez pored onog drugog naziva sada je dobio naziv i Savez za prebijanje kiga stigne

Jelena

pre 5 godina

Ovi iz saveza su olicenje divljastva i agresivnosti.

Nikola

pre 5 godina

DS je opljackao Srbiju zato o njima ne treba ni pricati.

Petar

pre 5 godina

Vlast i SNS je skupina normalnih, tolerantnih i poštenih ljudi...Oni to ne rade! To je vreme za nama. To je bilo u vreme Đilasove vlasti!

Nata

pre 5 godina

Predstavljaju savez za prebijanje i govor mržnje..

Imperija

pre 5 godina

Svima je jasno ko su u stvari nasilnici iz saveza za pljačku Srbije.

Mile

pre 5 godina

Kombi savez je žuti ološ koji ne želi da poštuje Zakone,već bi da biju u siluju,vešaju...

mimi

pre 5 godina

Politika ovoga bloka demokratskih opozicionih stranaka je,da se napada Vucic na svaku izjavu.

svetla1

pre 5 godina

Sluze se svim i svacim,,kao da narod boluje od amnezije,,i ko bije novinarke?

Sara

pre 5 godina

Savezni lopovi i silovatelji, uzalud lazima pokusavaju da prikruju svoje lopovske namere, građani su videli koliko i kako su mislili o njima, i nece im ponovo ukazati svoje poverenje.

Branka

pre 5 godina

Jeftine fore ne prolaze zna se ovde ko je ko! Djiki provaljen si!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17