• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2019

19:46

(FOTO) DEČACI SE MALO ZAIGRALI! Zelenović sarađuje sa gradom iz kog su PROTERALI SRBE, a Obradovića proglasio stubom Saveza za Srbiju

Politika

(FOTO) DEČACI SE MALO ZAIGRALI! Zelenović sarađuje sa gradom iz kog su PROTERALI SRBE, a Obradovića proglasio stubom Saveza za Srbiju

Podeli vest

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović koji smatra da su Dveri na čelu sa Boškom Obradovićem stub Saveza za Srbiju, pokrenuo je specijalnu saradnju sa opštinom Peć na tzv. nezavisnom Kosovu

Zelenović je to izjavio za agenciju Beta uoči početka proslave 20 godina postojanja Dveri koja se održava u Beogradu.

Obradoviću, naravno, nije smetalo što ga podržava čovek koji održava specijalnu saradnju sa gradom iz koga su svi Srbi odavno proterani.

 

(FOTO) BOŠKO SE PRODAO ZA ŠAKU DOLARA! Još jedan bivši član Dveri potvrdio TUŽAN KRAJ ovog pokreta!

Svečanosti povodom 20 godina postojanja Dveri prisustvuju delegati Dveri, jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Djilas, lider Narodne stranke Vuk Jeremić i njen potpredsednik Sanda Rašković Ivić, kao i predstavnici Ujedinjenih fantoma koji su došli sa belim fantomkama na glavi.

Kakv ekipa se okupila, to ni u stripovima nema. Dečaci se malo zaigrali...

Podsetimo, delegacija iz grada Šabca, na čelu sa gradonačelnikom ove opštine Nebojšom Zelenovićem i predsednikom Skupštine opštine Šabac, Nemanjom Pajićem, boravila je u dvodnevnoj poseti gradu Peći tokom 2018. godine, u okviru "podrške za razvoj".

POSLANIK DVERI OTVORENO O SVEMU: Interesni lobi uklanjao svakog ko se protivi pa i Srđana Noga! Dveri nisu Boškova privatna stranka

Ovo je još jedan u nizu primera saradnje opozicije u Srbiji sa predstavnicima lažne države Kosovo.

Ramuš Haradinaj i Hašim Tači poslali su Redžepa Hotija, zamenika Kadrija Veseljija u PDK, u Novi Pazar da sa predstavnicima opozicije i Ugljaninom ruši Srbiju preko protesta "1 od 5 miliona".

Foto: Informer

On je svojim pojavljivanjem podržao proteste koje organizuju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, dok ih u ovom gradu vodi Sulejman Ugljanin.

Pored Hotija, na protestima prisustvuju Emilija Redžepi bošnjačka narodna poslanica u skupštini nepriznate države Kosovo, Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac i prof. dr. Nedžmedin Spahiju.

(FOTO) ĐILASOVCI SA ŠIPTARIMA RUŠE SRBIJU! Veselji poslao zamenika da pomogne Đilasu, Jeremiću i Bošku! TAČIJEV I HARADINAJEV ČOVEK NA PROTESTU U NOVOM PAZARU!

 

(FOTO/VIDEO) TRULA ANTISRPSKA KOALICIJA! Đilas, Boško i Jeremić zajedno sa Ugljaninom ŽELE DA RASPARČAJU SRBIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Vidi se ko koga ovde podrzava i koliko je nasa opozicija nisko pala da trazi podrsku od Siptara koji proteruju Srbe.

SNEŽA

pre 5 godina

Udružio se šut s rogatim, mogu misliti šta će na kraju ispasti.

Zoro

pre 5 godina

Savez za Srbiju je dobio ogromne pare da bi progurao nezavisnost Kosova kao normalnu stvar.

Raja

pre 5 godina

Sada je sve jasno. Minirali sopstvenu državu u pregovorima radi dolaska na vlast.

Boris

pre 5 godina

Ako je za Albance sa KiM Đilasova ponuda bolja od Vučićeve dajte da je čujemo. Verujem da je narod zainteresovan da je odmah čuje. Samo zašto to nije uradio dok su bili na vlasti? Kako to predviđa da se Srbija i K uzajamno priznaju i podele imovinu po principima sukcrsije koja se odnosila na republike bivše SFRJ? Da li je u tome caka da se K prizna od strane Rusije u UN pod ucenom prijema Srbije kao nove države?

dragan

pre 5 godina

Neka ih, to što rade sebi rade... Narod sve vidi , i onda kada im na sve to odgovori , onda ce biti da su pokradeni, nije fer, nisu uslovi demokratski.... O tome treba da razmisljaju sada ne onda kda dobiju pedalu

Zoka

pre 5 godina

Savez za Srbiju treba da promeni naziv u Savez protiv Srbije, jer sve sto rade ide protiv nase zemlje!

Nikoletka

pre 5 godina

Pokusavaju sve i svasta jer otkucavaju kraj.

Aleksandra

pre 5 godina

Kako ih samo nije sramota i ne stide se toga sto rade protiv svoje zemlje?!

Branko

pre 5 godina

SzS najjace i skoro jedino uporiste ima kod Siptara, zato i ne cudi ova vest.

Milan

pre 5 godina

Isti su oni,i Zelenović i Đilas nam ne žele dobro.

caca

pre 5 godina

Igraju se sa svojim narodom,kao dete sa zveckom!!!Treba da ih je sramota!!!

Slobo

pre 4 godine

Tačno je da je Zelenović bio u Peći ali pored dočeka u opštini Peć njega je dočekalo i u Goraždevcu kompletan privremeni organ opštine Peć na čelu sa Milošem Dimitrijevićem i direktori osnovne i srednjih škola, nadam se da ćete objaviti komentar u ime kompletne istine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija