• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2019

21:35

(VIDEO) BOLEST MOZGA! Đilasova i Šolakova TV N1 OPTUŽILA SRBE da su genocid sprovodili još osamdesetih godina!?

Politika

(VIDEO) BOLEST MOZGA! Đilasova i Šolakova TV N1 OPTUŽILA SRBE da su genocid sprovodili još osamdesetih godina!?

Podeli vest

Na televiziji N1, Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, u okviru specijalne emisije iz Potočara sagovornici su optužili Srbe da su genocid sprovodili još osamdesetih godina

- Ja bih radije govorio o genocidu u Bosni i Hercegovini. Naime, genocid nije počeo u Srebrenici. Nije počeo 1995, već krajem osamdesetih godina.Genocidne radnje i sam proces izvođenja genocida nije počeo 1995, počeo je dosta ranije - rekao je jedan od sagovornika u okviru emisije. 

(VIDEO) OVO JE SAMO U SRBIJI MOGUĆE! Šolak i Đilas na svojoj TV N1 prikazuju Srbe kao najgore zločince!

 

Poslušajte šta su sve pričali o Srbima u emisiji: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Šta tu treba više da se kaže, sve se vidi i čuje. Proglasiti gamad domaćim izdajnicima, i uza zid, po kratkom postupku ! ! ! ! !

milan

pre 4 godine

a, ovaj pametnjaković iz Zagreba nabroja silne genocide po svetu, samo zaboravi za Jasenovac

Vera

pre 4 godine

Genocid je počeo čim su otišle Osmanlije koje su čak 500g držale to Vizantijsko satanističko krivoslavno zlo da miruje a čim su otišli pokrenulo je najveće zlo u istoriji WW1 i sve Svetske i Balkanske ratove i genocide.....sve bi preuzelo da ga nisu zaustavili katolici preko kojih ni Osmanlije nisu mogle ustaše 40ih i branitelji 90ih?

Bosna

pre 4 godine

Da li znate da je mesto najvećeg stradanja muslimana u Evropi do Srebrenice bio verovali ili ne baš Blajburg(Nisam mogao da verujem kad je to muftija rekao na komemoraciju) jer je sa oko 12 000 ustaša tamo ubijeno i 6000 muslimana a to se ne govori jer je ako se sećate Šešelj i posle toga 90ih prvo govorio na početku u svom huškanju da su muslimani u Bosni poturčeni Srbi a ne Hrvati(Zato ga Tuđman nazvao "Đavolji glasnogovornik") pa eto ćuti za to od Srebrenice 95g a eto dokaza i Blajburg i Srebrenica ko su i šta su "bošnjaci" a išli protiv Hrvata 90ih da dobiju svoju Bosnu a ne ko njihova braća koja su ginula sa ustašama za svoju zajedničku NDH ko istorijski hrvatsku? Svako normalan može protiv Ustaša da kaže za svo zlo koje su radili ali ne i protiv NDH jer je to bila istina a ne mitomanija ko Velika Srbija i otimanje tuđeg pa zašto to niko neće da jasno kaže i napiše?

304 Alka i 24 Oluja

pre 4 godine

Srebrenica Ratko Mladic doslo vrijeme da se osvetimo turcima-Youtube

Net

pre 4 godine

Legija: Mi Srbi smo pič**ce, Hrvati su nas pomeli!

DSBG

pre 4 godine

Je.. m li vam sve živo i mrtvo. Izdajice SRPSKOG RODA.

Bane

pre 4 godine

Daj odjebite te debile vise.Ko normalan jos gleda N1..,pa konj vidi da je to americki tv servis.

đorđe

pre 4 godine

Prosto, više ne razumem ove tabloide! jel, se vi ovo žalite čitaocima vašeg tabloid ili ste izrekli neku laž da bi ste se bolje prodali? Pa mi kao imamo nekakvo pravosudje. Kakvo je znamo, pa što ne pokušate da se snjima malo informišete, jer možda imate pravo na tužbu i profitirate?iznosite, tvrdnje argumente, dokaze kako god i nikom ništa. Pa šta kome vredi vaša "istina" ako je na štetu makar jednog jedinog čoveka a kamo li države? Bitno je da pišete. Da li je istina ili ne, koga to još briga?Verujte, više,ogromnoj većini je muka od vas novinarčića-lešinara koji preturate po starim izadnđalim konterjnerima tražeći neki otpad koji može da liči na vest. Bitno je da se napiše nešto. Nema veze da li je istina ili ne. Pod hitno uvesti odgovornost za neistine i poluistine, spinovanj ei ostale gluposti.

bili

pre 4 godine

Strašni ološ,poturice jebene,a možete misliti kako je tek nama u Srpskoj.Sreća naša pa smo napravili i sačuvali svoju Državu,SRPSKU DRŽAVU.A te poturice iz Srbije,i ove naše na privremenom radu u sarajevu ništa nisu naučili iz prošlosti.Ima vremena naučit će.

galenika

pre 4 godine

Danas cijela civilizirana planeta plače zbog genocida u srebrenici počinjenog od strane pravoslavnih terorista iz bosne i srbije,dok vi,priglupa četničko/fašistička stoka lažima ispirate mozgove ono malo pravoslavnih u bosni i Srbiji,što ima! Dao Bog pa svi vi doživjeli sudbinu majki srebrenice...

Milos

pre 4 godine

Н1 сада решава и питање геноцида у Сребреници! Они Србима приписују неки геноцид од вајкада за који нико никад није чуо! Лепота је то што они раде свом народу? Покварењаци једни!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17