• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2019

14:30

ĐURIĆ: Za razliku od Albanaca koji zabranjuju Cecu, mi se ponosimo uspesima naših sugrađanki Dua Lipe i Rite Ore!

Politika

ĐURIĆ: Za razliku od Albanaca koji zabranjuju Cecu, mi se ponosimo uspesima naših sugrađanki Dua Lipe i Rite Ore!

Podeli vest

Šovinistički odnos prema srpskim pevačima i srpskoj muzici, pa i prema takvoj regionalnoj zvezdi kakva je Ceca Raznatović, iako na žalost nije iznenađenje, je loša i zabrinjavajuća poruka o mržnji koja je ušla u sve pore jednog društva, rekao je direktor kancelarije za KiM Marko Đurić



- Srbi sa KiM, posebno oni sa severa, sa zahvalnošću pamte podršku koju im je, nastupajući bez naknade i bivajući sa njima kada je bilo rizično i teško, i kada drugi nisu hteli ili smeli, pružila Svetlana Raznatović. Sa mitrovačkih trgova i ulica tada su stizale poruke ljubavi, ne mržnje, a njenim nastupima i na Kosmetu i drugde prisustvovali su i prisustvuju građani svih nacionalnosti - rekao je Đurić.

OGLASILA SE CECA! Evo šta je poručila ALBANCIMA KOJI SU ZABRANILI NJENE SPOTOVE!

Za razliku od Srba u delovima KiM i u Albaniji, istakao je Đurić, Albanci u Srbiji imaju sva prava.

- Mi se ponosimo i našim sugrađanima albanske nacionalnosti, pa tako čestitam na svim uspesima pevačicama sa juga Srbije albanske nacionalnosti -  Dua Lipi, Riti Ori i drugima... U tome je bila i ostala razlika između politike šovinizma i politike normalnosti - poručio je Đurić.

ALBANCI UDARILI NA CECU! Zabranili srpsku pevačicu JER BRANI KOSOVO!

Podsetimo, Albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo je Javni servis Albanije (RTŠ) zbog puštanja pesama srpske pevačice Svetlane Ražnatović, poznatije kao Ceca, prenosi Koha.net.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naip

pre 4 godine

Pa tako i treba da se radujete uspesima kosovskih sportisata npr fudbalera,karateista,i drugih sportova pa i muzike

Marcco

pre 4 godine

Zar sada i Ceca spada u teme važne za državu?

andjelino

pre 4 godine

Porediti cecu i Oru je kao porediti govno i milihbrot. Da ne bude zamene Ora je milihbrot.

Gjon

pre 4 godine

Ti bezobraznice jedan provociras mnogo gore od Albanaca, nazivajući nezavisnu državu kosovo, južnom Srbijom i lažnom državom. Ovde se vidi da ste vi najgori provokatori jer hoćete uništiti jedan narod i državu. A što se tiče Cece, Albanci je bojkotuju zato što je podržavala ratnog zločinca Arkana.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59