• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

30.03.2020

23:05

BOLESTAN I VISOKI FUNKCIONER SZS! Zdravko Ponoš IMA KORONU! Da li je 17. marta zarazio Đilasa, Borka i Lutovca?!

Politika

BOLESTAN I VISOKI FUNKCIONER SZS! Zdravko Ponoš IMA KORONU! Da li je 17. marta zarazio Đilasa, Borka i Lutovca?!

Podeli vest

dravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića i nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije, zaražen je koronavirusom

Prema prvim nezvaničnim informacijama, koronom je zaražena i Ponoševa supruga, a oboje se trenutno nalaze na Infektivnoj klinici u Beogradu. Ponoš se navodno poslednjih nekoliko dana nije dobro osećao, imao je više simptoma koji su ukazivali na koronu, pa se javio lekarima.

Ponoš je 17. marta bio jedan od govornika na konferenciji za medije Saveza za Srbiju i tom prilikom je stajao tik uz lidere SZS Dragana Đilasa i Borka Stefanovića. Pored njih, na vrlo kratkom rastojanju, suprotno svim preporukama stručnjaka i lekara, nalazili su se i predsednik DS Zoran Lutovac, Đilasov bliski saradnik Janko Veselinović i funkcioner Dveri Jugoslav Kiprijanović.

Ponudio pomoć

Nije skroz pouzdano, ali ako je istina da su dragi Điki (Dragan Đilas, prim. ur) i Boško Obradović zaraženi koronom, iskreno nudim pomoć
Željko Mitrović, vlasnik RTV Pink

S obzirom na to da period inkubacije u slučaju koronavirusa traje oko dve nedelje, a da je od ove konferencije prošlo manje od 14 dana, nameće se zaključak da su i Đilas, Stefanović, Lutovac, Veselinović i Kiprijanović u velikoj opasnosti da su takođe zaraženi.

I dok se niko od čelnika SZS nije oglašavao ovim povodom, vlasnik TV Pink Željko Mitrović prethodno je na Tviteru ponudio pomoć u lečenju korone funkcionerima Đilasovog saveza.

- Nije skroz pouzdano, ali ako je istina da su dragi Điki (Dragan Đilas, prim. ur) i Boško Obradović zaraženi koronom, iskreno nudim pomoć, jer bi bilo glupo da nam se virusi mešaju u naše bitke! Imam mnogo resursa i nudim pomoć dok ne ozdravite, a sportsko-političko šibanje nastavljamo kad ozdravite - napisao je Mitrović na društvenim mrežama.

Smetala mu vojska na ulicama?!

Na konferenciji za štampu SZS 17. marta Zdravko Ponoš okomio se na Vojsku Srbije, iako je nekada komandovao njome.
- Ne može se puškom na virus, jer to neće rešiti situaciju. Nema potrebe da po šetalištima naših gradova šetaju ljudi sa dugim cevima. Ništa to ne rešava u ovom momentu. Razumem da u našem društvu, tradicionalnom kakvo jeste, jednom delu stanovništva ponekad dodatni stepen poverenja uliva kada se vidi vojska na ulicama. Sa druge strane, i vlast nekada izgleda ozbiljnije kada angažuje vojsku. To je, međutim, skupo i povlači posledice... - rekao je Ponoš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

I šta sad ? Žuti ološ će na respirator koji mu je obezbedio Vičić. Nek mu Đilaš da veštačko disanje.

zora

pre 4 godine

Vojska na ulicama skupo kosta po njemu. Sa svim tim skupocama drzava ima skoro 14 miljardi novca. Neverovatno da posle svih velikih radova i razvitka zemlje kasa i dalje puna. Sta li tek o tome misle oni koji su opljackali drzavu kad vide ovakvu kasu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17