• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2020

17:26

USTAŠKI MEDIJI PODRŽAVAJU BOŠKIĆA I ĐILASA! "Šerpa protest" glavna tema hrvatskih portala! (FOTO)

Politika

USTAŠKI MEDIJI PODRŽAVAJU BOŠKIĆA I ĐILASA! "Šerpa protest" glavna tema hrvatskih portala! (FOTO)

Podeli vest

Lupanje u šerpe, vid protesta pokrenut od strane dokonih predstavnika opozicije Boška Obradovića i Dragana Đilasa, koji bez političkog programa tumaraju po javnoj sceni Srbije, naišlo je na odobravanje hrvatskih medija koji su u niskom startu čekali da napadnu Srbiju

Hrvati, koji u niskom startu čekaju da napadnu Srbiju, hvale "na sva usta" napad na vlast naše zemlje, podstičući svaki potez dela opozicije, ma koliko on bio besmislen.

Pametnom dosta.

 

 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 3 godine

Sta ocekivati od ustasa ljoticevaca pozderceva I domacih izdajnika, bilo I Bice pljuvanja, nemaju morala

Marcco

pre 3 godine

a slučajno izabrali isto vreme, 20.00h, kada i aplaudiraju zdravstvenim radnicima. Inače, loša im statistika. U samom centru Beograda, u dvoristu koje ovicavaj7 7 zgrada sa najmanje 50 stanova... jedva njih 5/6 lupa... isti oni koji lupaju i na ulici dok čekaju ispred pekare i Maxija.

Zak

pre 3 godine

A kad ih je sresao potres, svi su zalili bracu hrvate...a sad kad se smirlio braca hrvati se raduju nasem zlu... Uvijek isto se ponavlja..i nikad Srbin da shvati.. Tako nam i treba.

JA

pre 3 godine

,, HRVATI SU NAJGLUPLJI NAROD NA SVETU u 2017, 2018 i 2019 g, objavio Idex.hr " !!!!????...

Dule

pre 3 godine

Čim ih podržavaju Hrvati treba da vam bude jasno ko su i kakvi su.

Petarleskovac

pre 3 godine

Sta reci a ne nasmejati se,Hrvati dele.lekcije a drzava im.iako je.u Evropi nije ni nalik na Evropu,neprijatelji uvek neprijatelji

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija