• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2020

19:46

VUČIĆ VEČERAS OBJAVLJUJE TAČAN DATUM UKIDANJA VANREDNOG STANJA I KADA ĆE POČETI POLICIJSKI ČAS ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE!

Politika

VUČIĆ VEČERAS OBJAVLJUJE TAČAN DATUM UKIDANJA VANREDNOG STANJA I KADA ĆE POČETI POLICIJSKI ČAS ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u emisiji Oko na Javnom servisu i tom prilikom objaviće precizan datum ukidanja vanrednog stanja kao i koliko će trajati policijski čas za prvomajske praznike

Na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavljeno je da će Vučić večeras biti gost ove emisije.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost emisije Oko na televiziji RTS 1 - piše na tom nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost emisije Oko na televiziji RTS|1.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 28. Апр 2020. у 10:00 PDT

 

Vučić će govoriti i o ekonomskim merama koje će država preduzeti kako bi sanirala posledice koronavirusa po privredu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bogoljub

pre 4 godine

Praznici? Koji praznici? - Valpurgijska noć - dan u godini kada svo zlo iz podnebesa ,,siđe'' na zemlju u ... - Dan na koji su osnovani iluminati - Dan koji je odabran s namerom da zatre proslavu Praznika Vaskrsenja Gospodnjeg Pa, 'ajte vi koji baš morate - ,,slavite''

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija