• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

08.05.2020

18:34

UVEK SAM BIO I BIĆU PROTIV NASILJA! Radojičić osudio ponašanje Obradovića ispred Skupštine

Politika

UVEK SAM BIO I BIĆU PROTIV NASILJA! Radojičić osudio ponašanje Obradovića ispred Skupštine

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najoštrije je osudio ponašanje poslanika opozicije Boška Obradovića i njegovih pristalica koji su danas pokušali da spreče poslanike da uđu u Skupštinu Srbije

Radojičić je u pisanoj izjavi naveo da današnje scene na ulazu u parlament još jednom potvrđuju da nekima cilj politike nije traženje kompromisa, dogovora i rešenja, već da po ko zna koji put demokratsku debatu zamene nasiljem u Skupštini.

- Slika koju smo jutros imali prilike da vidimo ispred republičkog parlamenta je nešto što nijedno demokratsko društvo sebi ne sme da dopusti - naveo je Radojičić.

On je dodao da ovakvo ponašanje neodgovornih poslanika ne sme biti tolerisano.

Istakao je da je ovakvi incidenti narušavaju ugled institucija, jer politika nije nasilje, već program i ideje.

- Uvek sam bio i biću protiv nasilja bilo koje vrste jer smatram da su razgovor, kompromis, izbor, uzajamno razumevanje i poštovanje jedini ispravni obrazac ponašanja u savremenom demokratskom društvu. Ubeđen sam da ce građani svoj stav, o današnjem i sličnim neprimerenim ponašanjima, izneti vrlo brzo na predstojecim izborima - zaključio je gradonačelnik Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija