• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2020

22:58

INFORMER SAZNAJE! Uhapšen saradnik Branka Dragaša i simpatizer SzS zbog pretnji Bošku Obradoviću i drugim đilasovcima! (VIDEO/FOTO)

Politika

INFORMER SAZNAJE! Uhapšen saradnik Branka Dragaša i simpatizer SzS zbog pretnji Bošku Obradoviću i drugim đilasovcima! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova uhapsili su večeras M.L. (38) iz Loznice, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti

Osumnjičeni je putem društvene mreže Tviter, na kojoj se predstavlja kao Vojni obaveštajac, između ostalog, više puta direktno pozivao na ubistvo članova porodica više osoba, među kojima su: Dragan Đilas, Boško Obradović, Janko Veselinović, Borko Stefanović, Ivan Ivanović i Slobodan Georgiev.

 

Kako saznajemo, osumnjičeni je u prvom momentu negirao da je pretio dotičnima, ali je nakon opširne istrage i iznošenja dokaza priznao da je akter ovog dela.

Uhapšenom je određeno zadržavanje od 48 sati.

Foto: informer.rs

 

Kako Informer saznaje, izvesni M.L. pristalica je Saveza za Srbiju i organizacije "Stop diktaturi" bliske Branku Dragašu, kolumnisti opozicionog lista "Tabloid" koji se ističe tekstovima protiv vlasti, vladajuće stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

 

Foto: informer.rs

Foto: informer.rs

Foto: informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 4 godine

Koliko jadno i bolesno.On je to radio ovi mu naredili da ispadne da im preti neko iz sns?

Bojan

pre 4 godine

Zašto ne uhapse one iz Savamale? Frka, a? Srećom, brzo će doći nova vlast koja će pohapsiti sve ove korumpirane. Ko li će ih onda spasiti od zatvora? A spisak njihovih dela je podugačak - fejsbuk virus, Jovanjica, Krušik, Savamala, diploma, Janjičari, helikopter, namešteni tenderi...

Ljubiša

pre 4 godine

Auh, ala je ovaj lik nepismen, tačno re vidi da je SzS-ovac, a posle Djido 619. i kompanjerosi kažu, ''SNS'' glasači botovi, nepismeni, gradjani drugog reda...

Žigolo

pre 4 godine

Čim sam danas pročitao tu vest i video kojim se rečnikom služi ja sam rekao da je to fejk i providan pokušaj plasiranja optužbi protiv Vučića. Šta li će sada da napišu na Direktno i N1?

Ljubiša

pre 4 godine

Šta će da napišu?Pa, kao po običaju... ništa.Vidiš da ćute kao zaliveni i za Marinku, i njene ''šore'', a i za ''seksualno vaspitanje''.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija