• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2020

11:22

BOLJE DA SU NAPISALI DA ĆU BITI CENTARFOR BARSELONE! Ljajić oštro demantuje: Gnusna je laž da ću biti ambasador u Turskoj!

Politika

BOLJE DA SU NAPISALI DA ĆU BITI CENTARFOR BARSELONE! Ljajić oštro demantuje: Gnusna je laž da ću biti ambasador u Turskoj!

Podeli vest

Ministar trgovine Rasim Ljajić demantovao je danas navode u jednom tabloidu da se sprema da posle izbora preuzme funkciju ambasadora u Turskoj kao "gnusnu laž", za koju veruje da je sračunata na njegovu diskreditaciju u javnosti, nepunih mesec dana pred izbore



- Malo je reći da je ovo najobičniji "fake news", jer je ovde čitava priča iskonstruisana od početka do kraja, a vest je jednako tačna kao da je neko objavio da ću postati centarfor Barselone - navodi Ljajić u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Koliko je tekst neprofesionalan i zlonameran, govori, kako ističe, i činjenica da su od cele njegove izjave, kojom je negirao i svaku pomisao da bi to moglo da se dogodi, objavljene bukvalno dve-tri reči.

- O ambasadotrskoj funkciji nikada ni razmišljao nisam, jer mislim da taj posao ne bih dobro radio, a kamoli da sam o tome sa nekim razgovarao, jer to nije u domenu mog interesovanja - kaže ministar Ljajić i dodaje da zbog toga ni posle ovih izbora, ni posle bilo kojih izbora, neće biti ambasador niti u Turskoj, ni u bilo kojoj drugoj zemlji.

S druge strane, i kada bi dobio eventaulno neku takvu ponudu, nikada je ne bi prihvatio:

- To bi bila klasična izdaja birača, simpatizera i ogromnog broja stranačkih aktivista, koji su sve ove godine verovali u mene i ideju koju zastupam. To bi bio čin svojevrsnog i političkog i ljudskog dezerterstva - ističe ministar.

- Suočavao sam se u politici sa različitim informacijama, dezinformacijama, optužbama, ali nikada ovako podmuklo i tendenciozno niko nije plasirao ovakvu laž, neposredno pre održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora - kaže Ljajić i dodaje da je od objave ove vesti prinuđen da odgovara na brojne pozive i poruke ljudi iz Srbije i regiona, objašnjavajući im da u toj informaciji nema ni zrna istine.

- U ovom trenutku jedino sam fokusiran na rad u ministarstvu, jačanju stranačke infrastrukture i kampanju za izbore, jer želim da dam puni doprinos pobedi koalicije „Aleksandar Vučić - Za našu decu“, na čijoj listi se nalaze kandidati Socijaldemokratske partije Srbije - poručuje Rasim Ljajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
patriot

pre 3 godine

Gospodine Ljajiću radi i dalje kao dosad za narod u Srbiji. Ne obaziri se na glupe i primitivne!

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija