• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2020

17:58

VULIN: Pokret socijalista snažno podržava politiku predsednika Vučića!

Politika

VULIN: Pokret socijalista snažno podržava politiku predsednika Vučića!

Podeli vest

Pokret socijalista će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu", poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na zajedničkom sastanku SNS-a i PS-a u Kragujevcu

Vulin je kazao da on i njegov PS snažno podržavaju politiku predsednika Vučića i dodao da je neophodno sačuvati političku stabilnost kako bi Srbija mogla da nastavi da se razvija i jača. 

- Pokret socijalista snažno podržava politiku predsednika Vučića, politiku vojne neutralnosti, politiku socijalne pravde i politiku brige o Srbima koji žive van Srbije.

Da bi sve to bilo moguće, moramo sačuvati političku stabilnost i moramo obezbediti da se ekonomski razvijamo- smatra Vulin. 

Ministar odbrane i predsednik PS-a je naglasio da će njegov PS uvek insistirati na tome da se odbrambena industrija posebno vrednuje u našem društvu. 

- Pokret socijalista će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu, da se obezbede odgovarajući podsticaji i da smo stalno u prilici da zapošljavamo svoje ljude, da naša vojska kupuje naše proizvode, našu tehniku, proizvode naše pameti i da na taj način pomažemo i Kragujevcu i svim lokalnim samoupravama, tamo gde funkcioniše i radi odbrambena industija Srbije - naveo je Vulin. 

Vulin je ocenio da Srbija mora da bude i vojno i ekonomski snažna, kako bi mogla da bude vojno neutralna i socijalno pravedna zemlja. 

- Da bismo bili vojno neutralni, moramo da budemo vojno snažni, da bismo bili socijalno pravedni, moramo da budemo ekonomski snažni - rekao je Vulin prilikom razgovora sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem i članovima SNS-a i PS-a. 

Gradonačelnik Kragujevca i funkcioner SNS-a Radomir Nikolić pozvao je sve građane Kragujevca da 21. juna izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu. 

Nikolić je podsetio na sve projekte važne za grad Kragujevac, koji su realizovani i uz pomoć i podršku ministra Vulina i njegovog ministarstva. 

- Aleksandar Vulin je ministar koji je izuzetno pomagao da se realizuju brojni, značajni projekti za grad Kragujevac. 

Radimo zajedno i na izgradnji stanova za pripadnike vojske, BIA, i policije, zahvalan sam mu na pomoći i podršci", kazao je Nikolić u Kragujevcu na sastanku SNS-a i PS-a. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija