• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2020

09:00

ONI KOJI NISU UČESTVOVALI NA IZBORIMA, SAMI SEBE SU POSLALI NA SMETLIŠE POLITIKE! Vesić: Pred nama su četiri godine teškog rada! SNS OSVOJIO VRAČAR!

Politika

ONI KOJI NISU UČESTVOVALI NA IZBORIMA, SAMI SEBE SU POSLALI NA SMETLIŠE POLITIKE! Vesić: Pred nama su četiri godine teškog rada! SNS OSVOJIO VRAČAR!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu da su prebrojani svi glasački listići na Vračaru i da je na glasanje izašlo 31,93 odsto upisanih birača.

On je naveo i to da je broj glasova koji je SNS osvojila ove godine na Vračaru veći od broja glasova koji je uzela cela opoziciona lista 2016. godine.

"Prebrojani su svi glasački listići na Vračaru, izašlo je 20.257 birača ili 31,93 odsto.

APSOLUTNA DOMINACIJA SNS, OD SREMA DO ŠUMADIJE! Lista "Aleksandar Vučić-Za našu decu" odnela pobedu u većini gradova Srbije!

SNS je osvojila 10 345 glasova ili 51.07 odsto. Inače, na prošlim izborima za gradsku skupštinu, 2018, SNS je osvojila 8 900 glasova što znači da smo sada osvojili 1 445 glasova više što je povećanje u broju glasova za 16.23 odsto. Broj glasova koji smo sada osvojili veći je od broja glasova koji je uzela cela opoziciona lista 2016. godine.

Foto: informer.rs

Drugi je SPS sa 13.89 odsto a treća je koalicija Trifunović - Tadić sa 10.02 odsto glasova. Potom sledi Metla sa 7.68 i Šapić sa 7.5 odsto. U lokalni parlament ulaze još Društvo za ulepšavanje Vračara sa 3.15 odsto i Zeleni Vračar sa manje od 3.00 odsto ali oni su manjinska stranka pa je njihov cenzus niži", napisao je Vesić i dodao da slede četiri godine teškog rada u kojima će Vračar da dobije otvoreni olimpijski bazen, novo obdanište u Kursulinoj, rekonstruisanu Kalenić pijacu....

"Vračar je beogradska opština sa najviše izbornih lista koje su ušle u lokalni parlament. Vračarci su pokazali da pored svih pritisaka koji su vršeni na njih od strane agresivne opozicije i lažnih priča o opasnosti od korone na biračkim mestima, imaju snage da izađu na izbore i izaberu kako će se Vračar naredne četiri godine razvijati. Pred nama su četiri godine teškog rada u kojima će Vračar da dobije otvoreni olimpijski bazen, novo obdanište u Kursulinoj, rekonstruisanu Kalenić pijacu, uređene prostore oko Hrama Svetog Save kao i ispred Beogradskog dramskog pozorišta, podzemnu garažu u Skerlićevoj, preko 200 novih fasada, spomenike Mihailu Pupinu i Petru Nikolajeviću Moleru, proširenje Makenzijeve ulice i uređenje Južnog bulevara... Ponudićemo nekim od lista koje su prošle cenzus da budu naši partneri u ovom poslu. Oni koji nisu učestvovali na izborima sami su sebe poslali na smetlište politike gde im je i mesto pošto su Vračarke i Vračarce samo pljačkali", napisao je Goran Vesić na Fejsbuku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOMPLETAN VODIČ ZA IZBORNI DAN, OVO JE SVE ŠTO MORATE DA ZNATE! Da li vas ima u biračkom spisku, šta je NEVAŽEĆI LISTIĆ i KADA ĆEMO SAZNATI REZULTATE
Politika

KOMPLETAN VODIČ ZA IZBORNI DAN, OVO JE SVE ŠTO MORATE DA ZNATE! Da li vas ima u biračkom spisku, šta je NEVAŽEĆI LISTIĆ i KADA ĆEMO SAZNATI REZULTATE

U nedelju, 21. juna, građani Srbije izlaze na izbore, kada će imati prilike da glasaju za narodne poslanike. Osim toga, glasaće se za odbornike gradskih i opštinskih skupština u velikom delu opština i gradova, a u Vojvodini će se birati i predstavnici Skupštine AP Vojvodina. Ovo je pravo vreme da se informišete o svemu što je potrebno da znate kada su izbori u nedelju u pitanju,

18.06.2020

13:28

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija