• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

04.07.2020

21:00

OBAVEZNO PROČITAJTE! Nebojša Bakarec: Đilas ispuzao ispod kamena!

Politika

OBAVEZNO PROČITAJTE! Nebojša Bakarec: Đilas ispuzao ispod kamena!

Podeli vest

Jedno vreme je kovidiotajkun Đilas ćutao. Potonule su mu sve lađe. Propao mu je bojkot, što konstatuje čak i američki ambasador, koji kaže da bojkot nije uticao na izlaznost. Đilasu se raspao onaj bedni SZS i sad bi da prepakuje govna i da doda nova. Al ne lezi vraže, sa gađenjem su ga odbili i „Ne davimo Beograd“ i „Lokalni front“ iz Кraljeva, piše u autorskom tekstu Nebojša Bakarec. Tekst prenosimo u celosti:

Dođe jul, upekla zvezda, pakao pod kamenom. Ispuzala Đilas akrep guja i palaca jezikom. Ni manje ni više optužuje Vučića da je ubio građane Srbije, zbog toga što se epidemija vratila. Vratila se u celoj Evropi, al Đilas za to ne haje. Đilas optužuje Vučića za svoje grehe.

Đilas je jedan od odgovornih za smrt penzionera u Gerontocentru Niš i domu za stare Negotin. Đilas je 25.03.2020., dao smrtonosan predlog da 1,7 miliona penzionera šeta svaki dan u istom terminu. To bi dovelo do zaražavanja najmanje 40.000, i do smrti oko 4000 penzionera za 4 nedelje. Tragedija u Gerontocentru Niš i domu za stare Negotin  je pokazala koliko je Đilasov predlog bio smrtonosan! Stari su šetali van Centra, naveliko su posećivani! Očigledno su poslušali Đilasove predloge. Već 5 meseci Đilas nastupa kao peta kolona virusa Кorona. Đilasu nije palo na pamet da tokom pet meseci, donira narodu jedan evro, jednu masku! Osim što je zlikovački zlurado objavio da će narodu donirati onih 100 evra koje je dobio od države!

Tokom epidemije svinjskog gripa 2009., kada je bio kradonačelnik Beograda, Đilas nije sproveo adekvatne mere i nije znao da se nosi sa epidemijom. Stručnjaci u to doba nisu donosili glavne odluke kao sada. Tada, 2009. glavne odluke je donosio Đilasov i Tadićev štetočinski režim. Stručnjaci su i tada 2009. i sada 2020. bile iste ličnosti. Vučićeva vlast ih sluša, a Tadićev i Đilasov režim ih nije slušao. Đilasov štetočinski režim je i pored dve drastično povoljnije činjenice (postojanje vakcine i manja virulentnost) uspeo da ima veći procenat smrtnosti (2009/2010 – 2,27%) nego što je Srbija imala u maju 2020.-2,12%.

To govori da se današnje vlasti Srbije neuporedivo bolje bore protiv epidemije, u mnogo težim okolnostima (velika virulentnost i nepostojanje vakcine). Uz to Đilasov pljačkaški režim nije mogao ni vakcine da nabavi bez nanošenja ogromne štete Srbiji, i to po dva osnova - nabavljeno je 655.000 vakcina više nego što je bilo potrebno, i vakcine su nabavljene po 25% višoj ceni nego u zemljama okruženja – ukupna šteta – 5, 9 miliona evra! Javnost nikada nije saznala odgovore na dva pitanja. Da li je Đilas kriv što je nabavljeno četiri puta više vakcina nego što je bilo potrebno, tj.  da li je kriv za štetu nastalu po tom osnovu, koja iznosi oko 4,2 miliona evra? I, da li je Đilas je kriv zbog toga što je Srbija svaku vakcinu platila 200 dinara skuplje nego susedna Hrvatska (Srbija - 800 dinara po vakcini, Hrvatska - 600 dinara po vakcini), odnosno da li je Đilas kriv za štetu nastalu po tom osnovu, koja iznosi oko 1,7 miliona evra?

Кovlešinar Dragan Đilas, žuta hijena, ubeđen je da je bog, zbog toga što je nekažnjeno opljačkao 619 miliona evra. Кovlešinar Đilas, u našim danima, kao što to Dis reče, je šljam, razvrat i porok, truli zadah propadanja, jazbina i kanal, na visoko podignuti suteren, sav podmukao, sav proklet i mali, ismeva sve vrline i poštenje, ponižava sve grobove i živote, prlja i opelo i krštenje, ugojen od grehova i od blata. Vrati se Đilase pod kamen ispod koga si ispuzao!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ljudi, pustite tog lopova i lažova, dragana đilasa. On je samo ružna prošlost, sramotna istorija ove zemlje, ovog naroda. Koga briga šta on priča, pa stvarno. Narod je pokaza gde je kome mesto. Ko je na vrhu a ko na smetlištu! I to vrlo jasno, vrlo ubedljivo. Znam ja da treba, po pravopisu, veliko slovo za lično ime! Ali??? Dali ova spodoba zaslužuje veliko slovo! Pa i ova mala su za njega prevelika!

Saradžogla

pre 3 godine

Ти само о Ђиласу па Ђиласу а ја као неки фактор у СНС црвеним пред мојим мештанима београдског села ЈЕР НЕМАМО КАНАЛИЗАЦИЈУ!Јаме се очас напуне па онда давај по сокацима?Да власт дозвољава сами би смо копали канале и постављали цеви!

gagi

pre 3 godine

djilas dj, dj dj dj ??????????????????????????????? pa zbog cega je taj covek bitan da se ovoliko komentarise njegov lik i delo , zato sto je lopov , pa nije jedini , ima ih koliko hoces , zar nije jasno da oni nemaju vise nikakav uticaj na javno mnenje , znaci da su postali ljudi sa politicke margine , a i njih ima sto je normalno , i niko vise nepise o njma , primer5a radi , ceda jovanovic je odavno marginalan politicar al su ga opet gurali na tv ali samo zbog gledanosti , narocito televizije sa rijalitima jer nemaju drugu ciljnu grupu , atu grupu stvarno treba zaliti , NA OVIM IZBORIMA SU SVI KONACNO POSLATI na djubre istorije , i bilo je vreme

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija