• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

15.09.2020

21:11

(VIDEO) TAČI, HOTI, OSMANI I KURTI SE DŽABA NADALI, NETENJAHU NIJE PRIZNAO LAŽNU DRŽAVU! Poručio im da zajedničkim radom mogu da postignu toliko toga...

Politika

(VIDEO) TAČI, HOTI, OSMANI I KURTI SE DŽABA NADALI, NETENJAHU NIJE PRIZNAO LAŽNU DRŽAVU! Poručio im da zajedničkim radom mogu da postignu toliko toga...

Podeli vest

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu obratio se večeras povodom jevrejske Nove godine građanima tzv. Kosova i pripadnicma jevrejske zajednice na Kosovu i rekao da poslednji događaji ulivaju nadu da je na pomolu "nova era" od koje će imati koristi i građani Izraela i građani Kosova

- Šaljem tople Roš Hašana pozdrave svima vama u Prištini. U ovoj godini pružam ruku prijateljstva narodu Kosova. Poslednji razvoj događaja između Izraela i Kosova mogao bi da pomogne ulasku u novu eru od koje će oba naroda imati koristi - navodi se u pisanoj poruci Netanijahua pročitanoj okupljenima na ceremoniji proslave Roš Hašane u Prištini.

- Ubeđen sam da možemo da postignemo toliko toga zajedničkim radom i najiskrenije se nadam da ćemo to i ostvariti - ističe se u poruci izraelskog premijera.

ISTORIJA JE UPRAVO ISPISANA, IZRAEL, EMIRATI I BAHREIN POTPISALI SPORAZUM O DIPLOMATSKIM ODNOSIMA! Paraf stavio i Tramp u svojstvu svedoka!

Proslavi jevrejske Nove godine u Hotelu ''''Emerald'''' u Prištini prisustvovali su i predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači, premijer Avdulah Hoti, predsednica skupštine Vjosa Osmani, kao i bivši premijer i lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija