• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2020

20:27

VUČIĆ ODGOVORIO VOKERU: Žao mi je što ga iritiram!

Politika

VUČIĆ ODGOVORIO VOKERU: Žao mi je što ga iritiram!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na opasku bivšeg Šefa OEBS na Kosovu Vilijema Vokera da ga iritira to što ga šef srpske države "i dalje pominje"

Na pitanje o izjavi nekadašnjeg šefa Misije OEBS na KiM i albanskog lobiste Vilijema Vokera da ga "iritira" to što ga Vučić i dalje pominje kada je reč o njegovoj ulozi u slučaju Račak, ironično je odgovorio:

"Žao mi je što iritiram gospodina Vokera".

Voker je izjavio da ga iritira to što ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje pominje i to sa netačnim informacijama, za koje, kako kaže Voker, i Vučić "zna da nisu tačne jer on zna šta se dešavalo na Kosovu i u Račku".

Nekadašnji šef Misije OEBS-a na KiM i albanski lobista Vilijem Voker tvrdi da nije radio za CIA niti je bio deo međunarodne zavere protiv Srbije.

Voker, koji je ostao upamćen po događajima u selu Račak na KiM, kada je ustvrdio da su srpske snage masakrirale više desetina albanskih civila, što je ubrzalo pripreme za agresiju NATO-a na SRJ, kaže da Vučić možda misli da on promoviše Veliku Albaniju, ali da to nije pitanje koje ga interesuje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nestali u Vokerovim lazima

pre 3 godine

Voker je zlocinac i krvnik svih NATO zrtava na srpskoj zemlji, pa ga sad jos i iritira sto se pominje ??! Trebalo bi svaki dan da ga pominju i nikada ne zaborave kao necasnog i lazljivog svi koji vole Srbiju jer je on covek koji je svojim lazima i izmisljotinama dodao poslednju kap u NATO casi zlocina prema Srbiji i doveo do masovnih stradanja. Zlocinac

Mikan

pre 3 godine

Svima nam ne zao sto srpskog neprijatelja iritiramo sto smo najbolji u svemu. Živela Srbija

Filip

pre 3 godine

Voker ne može da podnese uspehe koje Srbija postiže zahvaljujući predsedniku Vučiću. Zato su usledili i njegovi napadi.

lili

pre 3 godine

vucicu i mene iritiras, i to mnogo!!! ne mogu vise da te gledam na tv-u. ajde molim te malo nas oslobodi tvoje pojave!

Iva

pre 3 godine

Vilijam Voker je poznati dušmanin našeg naroda

deki

pre 3 godine

ha ha ha , bravo Predsedniče, raskrinkraj tog belosvetskog probisveta, ološa i hohštaplera.

Kosta

pre 3 godine

Treba da ga pominje a jasno je sto je iziritiran...

Elena

pre 3 godine

Predsednik se ne bavi netacnim informacijama...

Momir

pre 3 godine

Ma kakav Voker, kad je mačku bilo briga šta miševi pričaju? podrška za predsenika!

Dragan

pre 3 godine

Voker je Albanski plaćeni lobista i zločinac koji nije odgovarao zločin er je pomogao da se izazove sukob na KIM. On je zajedno sa Medlin Olbrajt, Džejm Rubinom i Ričardom Holbrukom radio na finansiranju i obuci albanskih terorista,čija je uloga bila da isprovociraju sukobe sa srpskom vojskom i policijom. Osnovni motiv je bio eskalacija sukoba i izgovor za dovođenje NATO trupa na teritoriju Srbije. I sad on još priča da ga iritira i nervira naš predsednik Vučić !

Stojan

pre 3 godine

Uvek se Srbi moraju podsecati na lazi tog Volker da bi izazvao rat. Zna se da je to radio za platu a i pare od Siptara ali se sa sigurnoscu ne zna sta je jos dobio i dobija od njih. Samo se moze pretpostaviti a to ne smem napisati. Nadajmo se da ce i ta istina izaci na videlo.

Ivana

pre 3 godine

Vilijam Voker je jedna velika lažovčina i zločinac nad srpskim narodom. Izneo je neistine u slučaju sa Račkom. On je najveći neprijatelj koga je Srbija ikada imala i poslednji je pozvan da se upliće u naša pitanja i probleme. Da mu je savest čista niko ga nebi iritirao.

Tina

pre 3 godine

Voker za sva zlodela što je uradio nema pravo da proziva i protivreči Vučiću.

Željko

pre 3 godine

Vokeru smeta istina. E ima da mu je ponavljamo do kraja života, jer nećemo opet da nam se slično zlo ponovi.

Maja

pre 3 godine

Voker je kriv za patnju Srba! Ubrzao je agresiju nad našim narodom, veliki broj ljudi izgubio je živote! Jasno je da je Voker promoter Velike Albanije!

Tasa

pre 3 godine

Vokeru niko nije kriv sto je Vucica potcenio i stavio ga na mesto strane koja je njemu suprotna.Sada vidi koliko je dobro Vucica imati na svojoj strani.

MiškoM

pre 3 godine

Radila je tada neverovatna propagandna mašinerija protiv Srba i naše države, spolja ali i iznutra.. Naravno da Voker ne može mirno da spava, i to je očigledno, ali za sva zlodela bilo bi dobro da za života propeva pred licem pravde.

Mica

pre 3 godine

Lazi su najgore.Vokera moze da iritira predsednik ali samo zbog istine.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17