• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.11.2020

10:53

GDE JE SADA MARINIKA TEPIĆ DA OSUDI POZIV NA UBISTVO?! Ðorđević: Nogo crta Vučiću metu na čelu!

Politika

GDE JE SADA MARINIKA TEPIĆ DA OSUDI POZIV NA UBISTVO?! Ðorđević: Nogo crta Vučiću metu na čelu!

Podeli vest

Član predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević osudio je danas nove pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, navodeći da je nedopustivo i za svaku osudu i kaznu to što Nogo crta Vučiću metu na čelu


"Gde je sada Marinika Tepić da osudi poziv na ubistvo? Gde je sada opozicija da javno pljune u lice svom članu? Nema ih zato što su oni ti koji ga huškaju da preti, poziva na linč. Zar vas nije sramota da nedužnom detetu Vukanu crtate metu? Da li mislite da Milica i Danilo treba da budu ubijeni zato što im je Vučić otac? Da se cela Vučićeva porodica plaši? Da li je ova izjava poziv na streljane upućen svim građanima koji podržavaju Vučića, koji su ga birali i koji žele da on vodi našu zemlju?", naveo je Ðorđević u saopštenju.

Prema njegovim rečima za razliku od opozicije koja želi smrt neistomišljenicima, vladajuća stranka nikada nije podržavala nijedan vid nasilja.

"Narodu je i više nego jasno da opozicija uz pomoć nasilja želi da dođe na vlast. Ðilasovi sledbenici migrantima prete žicom, pozivaju na nasilje nad ženama, crtaju mete nedužnoj deci. To je njihova politika i vizija boljeg života", naveo je Ðorđević.


Ðorđević je poručio da će SNS nastaviti borbu protiv nasilja, kriminala, mafije, da će se boriti za obezbeđivanje boljih uslova za život i rad naših građana, da će zaštititi sve kategorije stanovništva a posebnu brigu voditi o deci koja predstavljaju budućnost Srbije.

Podsetimo, bivši poslanik i sledbenik politike Dragana Đilasa Srđan Nogo sinoć je otvoreno prizivao na krv i to je udario na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Snimak možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija

pre 3 godine

Marinika Tepic nije dobila dozvolu od svog mentora da izadje u javnost tako da cemo nazalost ostati bez reakcije.

Željko

pre 3 godine

Opozicija ima dvostruke aršine. Ne osuđuje nasilnike iz sopstvenih redova.

Igor

pre 3 godine

Posle kazu da nema slobode medija u Srbiji, a potpuno normalno bez ikakvih posledica se preti aktuelnom predsedniku drzave.

Saša

pre 3 godine

Opozicija preti nasiljem pa se posle čudi što nema podršku građana.

Petar

pre 3 godine

Pitam se samo sta bi se desilo da se Djilasovoj deci crtaju mete, da li bi mu bilo prijatno i da li bi javnost ostala bez reakcije.

Lazar

pre 3 godine

Opozicija je grupacija političkih očajnika koji iz svoje političke nemoći i bezidejnosti pribegavaju pretnjama i drugim nasilnim metodama u politici, ne štedeći ni decu svojih političkih protivnika.

Mily

pre 3 godine

Opozicija na sve nacine pokusava da diskredituje Vucica i njegove napore ka reformisanju nase zemlje, sto joj nikako ne polazi za rukom, jer protiv naroda nikada nece moci! Napadi na Vucicevu porodicu su toliko monstruozni da to svet jos nije video!

tale

pre 3 godine

opozicija svakim danom pokazuje koliko je jadna

Vesko

pre 3 godine

Sramno i bedno. Sada se sakrila u mišiju rupu.

Sanja

pre 3 godine

Opozicija je dno dna, zaista uzasni napadi na predsednika i njegovu porodicu!

Sanja

pre 3 godine

Ovim pretnjama se mora stati na put, podrska predsedniku i njegovoj porodici.

Sanja

pre 3 godine

Najostrije osudjujem ponasanje opozicije, mora se stati na put ovim pretnjama!

Nemanja

pre 3 godine

Ovakvo ponasanje je nedopustivo i treba kazniti odmah.

Milan Vrbas

pre 3 godine

Gde su sada kvazimedijski dušebrižnici koji se brecaju na istinu, a ovakve gadosti ih ne zanimaju ? Ovo je skandalozno na više nivoa, dirati u porodicu, koja je svetinja našeg naroda, je krajnje primitivno i ogavno.

Nikola

pre 3 godine

Ovako nesto je kaznjivo i neumesno, sramota..

Miki

pre 3 godine

Krajnje je vreme da se ovakvo ponasanje i izlivi mrznje pocnu sankcionisati, ne mozemo sedeti skrstenih ruku dok pojedinci seju mrznju i strah.

Filip

pre 3 godine

Marinika se oglašava samo kada joj gazda Đilas to naredi.

MilovanB

pre 3 godine

Marinika to ne shvata tako, razumite bolesnu ženu. Oće li neko da joj bude sponzor lečenja?

Radovan Korli

pre 3 godine

Možda se Marinika sprema da preleti, ne znam samo gde.

Mica

pre 3 godine

Kakvim se manipulacijama bavi ova opozicija, to je da prosto ne poveruješ!

Petra

pre 3 godine

Marinka, gde si sada da osudis poziv na ubistvo??? Marinka, deca su u pitanju!!!!

Nešo N

pre 3 godine

Ma kakva Marinika kakvi bakrači. Daleko joj bila lepa kuća.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija