• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

12:12

"STEFAN NEMANJA JE BARON MINHAUZEN!" Skandalozna izjava Borisa Dežulovića, PLJUJE SVE ŠTO JE SRPSKO!

Politika

"STEFAN NEMANJA JE BARON MINHAUZEN!" Skandalozna izjava Borisa Dežulovića, PLJUJE SVE ŠTO JE SRPSKO!

Podeli vest

Boris Dežulović ne prestaje sa svojom pljuvačinom svega što je srpsko, pa je sada u svom bezobrazluku otišao korak dalje i srpskog vladara Stefana nemanju naziva baronom Minhauzenom

Tim povodom, na svom fejsbuk profilu oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

Boris Dežulović naziva Stefana Nemanju baronom Minhauzenom!?

- Znači, za Dežulovića cela srpska istorija je laž. I to nam kaže neko ko pripada narodu koji državu u kome su mu bila priznata sva prava dobio tek 1918. godine zahvaljujući Srbima.

Ovo je još jedan dokaz zašto se vodi hajka protiv podizanja spomenika jednom od najznačajnijih srpskih srednjevekovnih vladara Stefanu Nemanji. Zašto taj spomenik smeta onima kod nas koji su isfrustrirani zato što je Srbija jaka poput Dubravke Stojanović, Marka Vidojkovića ili Gorana Markovića? Zašto smeta onima iz našeg okruženja čiji narodi ne mogu da sanjaju vladara slave Stefana Nemanje poput Borisa Dežulovića?

Svi oni su frustrirani zato što Srbija, posle osam vekova, podiže spomenik Stefanu Nemanji jer to je pečat na konačnu pobedu srpske politike u Beogradu i Srbiji. To je poruka da se Srbija podigla, da slavi svoje vladare i istoriju i da takva ponosno korača u budućnost.

Boris Dežulović je postao poznat u Beogradu. Ljude, poput Dežulovića, provincijskog duha metropole kao Beograd ostave bez daha. Pa se zanesu i pomisle da imaju pravo da vređaju vladare zemlje koja ih prihvati. Zamislite kako bi mediji u Hrvatskoj reagovali da je neki srpski pisac u Hrvatskoj uvredio nekog hrvatskog nacionalnog političara pošto vladare nisu baš imali? Nažalost kod nas ima onih koji su srećni jer vređa srpsku istoriju i grad koji mu je pružio gostoprimstvo - napisao je ogorčeni Vesić!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 3 godine

Sta uopste ovo Austrougarsko ...trazi više u Srbiji. Idi, daleko ti kuća.

laki

pre 3 godine

Idi Borise u Magdeburg poseti katedralu, i divi se natpisu na njkj "sacuvaj me boze kuge, gladi i Croata".

petrovic ranko

pre 3 godine

Ko je ili šta je taj Dežulović??Pa to što on piše je naćin da nas izazove ...šta se primate na primitivizme i još naširoko objavljujete.ONI se naslađuju vašom reakcijom.Treba to ignorisati.Kulturan i razuman čovek nikada ne bi sročio takve gluposti.

Pop

pre 3 godine

Није требао да обрије главу мозак се охладио па почео јадан да булазни. Нека носи шешир да увиди где је грешио.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17