• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2020

20:20

BOLESNA MRŽNJA! Hrvati pobesneli, jer je Vučić do kraja razobličio njihovu prljavu kampanju! /VIDEO/

Politika

BOLESNA MRŽNJA! Hrvati pobesneli, jer je Vučić do kraja razobličio njihovu prljavu kampanju! /VIDEO/

Podeli vest

Ko god je sinoć gledao TV Prva video je i razumeo sasvim jasno da je predsednik Aleksandar Vučić do kraja razobličio i do besmisla doveo histeričnu hejtersku kampanju koja se protiv Srbije i njega vodi u gotovo svim hrvatskim medijima

I baš zato, Jutarnji list danas objavljuje strašnu laž da je “pitanjem o Hrvatskoj profesor matirao Vučića”!?!

Kao da su svi ćoravi i gluvi, pa ne mogu sami da vide i čuju!

I baš zato objavljujemo snimak sinoćnjeg TV intervjua predsednika Vučića na Prvoj, da svi mogu da pogledaju i poslušaju kako je stvarno bilo - kako je predsednik Srbije zapravo matirao prljavu hejtersku kampanju protiv Srba, Srbije i Srpske, kako je do besmisla doveo njihove ničim argumentovane optužbe prema kojima su Srbi uvek krivi za sve!

Foto: printscreen

Jutarnji hr

 

Kako god, tek sad je sve jasno. Sad je jasno da Hrvati danas nikako ne mogu da prihvate činjenicu da je Srbija jača i uspešnija nego ikada ranije u istoriji. A naročito ih do ludila dovodi prognoza, od MMF i Svetske banke potvrđena, da će već u 2021. Srbija po prvi put prestići Hrvatsku po visini BDP! To njih najviše žulja i zato ova bolesna kampanja! 

Foto: printscreen

Nova S


Kampanja u koju su se spremno uključili i lažovi sa đilasovskog portala “Nova” prenoseći prljave hrvatske laži.

Pitanje profesora Viskovića pogledajte u snimku od 43:15, a nakon toga i odgovor predsednika Vučića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 3 godine

Skandalozno ponašanje. Hrvati su prevršili svaku meru.

Filip

pre 3 godine

Srbija želi da gradi dobre odnose sa svim susedima, dok iz Hrvatske stižu svakodnevne provokacije.

Glasinac

pre 3 godine

Filip: Srbija vodi politiku da sa svim državama u regionu ima što bolje odnose, pa i sa Hrvatskom.

Filip

pre 3 godine

Srbija neće reagovati na skandalozne provokacije Hrvata. Zalažemo se za mir i stabilnost.

Saša

pre 3 godine

Pa tamo je uvek neka histerija kada se u Srbiji dešava nešto pozitivno!

Bojan Ivic

pre 3 godine

Baš su nam Hrvati ti koji će o nama nešto da pričaju, ne trebaju nam ni blizu a kamoli njihova mišljenja

Taki

pre 3 godine

Večna mržnja Hrvatske prema Srbiji se pojačava sa svakim novim uspehom predsednika Vučića. Uspeh nam ne mogu oprostiti, a naročito što nam sad gledaju u leđa. Srbija je najjača u regionu i izborila se za samostalnost na svim poljima.

Rade

pre 3 godine

Ima ona pesma: "nek' crknu dušmani", i oni u hrvatskoj i ovi kod nas!

Darija

pre 3 godine

Kako god i sta god Srbija ce biti jaca od Hrvatske.Nema sta mi da se dokazujemo bilo kome.Radimo za nasu drzavu ono sto je najbolje.

Ana

pre 3 godine

Ah hravati, sta drugo mogu oni pametno da urade osim da provociraju i da traze samo povod da se svadjaju s nama!

Sara

pre 3 godine

Pitam se sam s kim bi se svadjali, koja bi bila njihova svrha i generalno sta bi cinio njihov metaltiet da nema Srbija. Oni sve sto naprave koriste i zive od te mrznje prema nama!

Olja

pre 3 godine

Njih i ne treba komentarista zbog tih bednih i jadnih pokusaja. Hrvati su sami sebi najveci neprijatelji i to oni znaju, inace ne bi bilo ovako pakosni i ziveli od mrznje i parazitiranja na konstatnim optuzivanjem Srbije!

Gaga

pre 3 godine

Njih ne treba komentarisati, ma ne obracati paznju na njih, oni su toliko jadni i bedni da svu svoju svrhu vide i demonizaciji i konstatnom optuzivanju Srbije samo da bi svojim malim zivotima dali neki smisao. Jadni su!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

..hostericna HEJTERSKA kampanja... Nema gore kampanje od jezicne kampanj ekoju vode sredstva medija protiv svog sopstvenog naroda. Gora i od ove iz ustaske hrvatske. AMIN. KRAJ.

Milan

pre 3 godine

Sta oni drugo mogu osim da nas mrze, a i to nas bas briga.

Jana

pre 3 godine

Hrvati bas ne zele dobre odnose sa Srbijom, dok Srbija pokusava sa susedima da bude u najboljim odnosima.

bojnik joe

pre 3 godine

kada vucic i vlasti pocnu pricati o hrvatskoj sprema se neko vece poskupljenje u srbiji

moravacle

pre 3 godine

Hrvati neka svoja posla gledaju. Predsedniče samo oštro s ucenjivačima. Podrška Vučiću

moravacle

pre 3 godine

Kosovo je Srbija nema predaje nema ucene. Podrška Vučiću

Helena

pre 3 godine

Još jedan pokušaj Hrvata da minimiziraju uspehe koje Srbija postiže zahvaljujući predsedniku Vučiću i njegovom timu.

Stojan

pre 3 godine

Pa kad ce vec jednom da izmisle sebi jezik da ne govore vise Srpski. Oni uporno i to bas na Srpskom laju po Srbiji a cak ni jezik nebi imali da nije Srba. Da im je njihov miljenik Hitler ostao i njih bi bilo lako prebrojati jer mu vise nebi trebali. Cak ni Musolini nije hteo sa njima da ima bilo sta niti da se sa njima identifikuje.

PetarS

pre 3 godine

Vucic APSOLUTNO i potpuno - IZDOMINIRAO. RAZVALIO!! Potpuno zacepio usta "drugosrbijanskoj" agenturi CIJI JEDINI zadatak je da Srbija prihvati DVOSTRUKE STANDARDE prema njoj samoj!!Da privati SUSTINSKO ukidanje Republike Srpske (osim njene PRAZNE ljusture), ZNACI UNITARIZACIJU BiH, dok se u Srbiji zalazu za DECENTRALIZACIJU!! Jednostavno ODBIJAJU da priznaju da YU kriza NIJE ZAVRSENA dok se ne resi "srpsko pitanje"! "Srpski Svet" je briga (pa i moguce Ujedinjenje kakoje to predlozio bivsi sef CIA-e), za Srba KOJI SU VEC ZIVELI U 1 DRZAVI, I KOJI SU RATOM IZBACENI protivno svojoj volji. Znaci NE VELIKA Srbija koja bi ukljucivala i Srbe iz Madjarske, Rumunije, Bugarske, KAO STO VELIKA ALBANIJA ukljucuje ujedinjenje IZ SVIH njoj susednih drzava!! Drugo onosto je mozda naj vise zaparalo usi :KAKVE VEZE IMA VELICINA drzave (kad profesor kaze sta je cudno da ce Srbija stici HR po BDP, s' obzirom kolika je razlika u velicini izmedju Srb i HR)!?!?? KOLIKA je razlika u velicini LUXEMBURGA i Hrvatske U SVAKOM SMISLU, pa Luxemburg ima VECI BDP od Hrvatske!!??

Perica Savic

pre 3 godine

Komsije su besne jer Srbija jaca na svim poljima.

NEBOJŠA

pre 3 godine

србија је једина држава која већ деценијама ''гаји змију у недрима'',а то је последица урођеног МАЗОХИЗМА међу нажим политичарима,а који је последица ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ПРИПАДНИШТВА међу србским политичарима 20. и 21. века.тај исти висковић заступао је србију у разноразним процесима пред међународним институцијама.можете мислити како нас је заступао,а поставили су га и свесрдно подржавали ''жути мрави'' из ДС И ДОС.МЕНЕ САМО ЖУДИ,АКО ИХ НЕ ПОДРЖАВА,ЗАШТО снс НЕ СМЕНИ ТЕ ''ЗМИЈЕ У НЕДРИМА''

Spasko Imanjitz

pre 3 godine

ovaj profesor Viskovic je klovn , non stop kaze budimo iskreni , pa sto se tice iskrenosti ja licno imam nepobitne iskrene dokaze da je hrvatska izvrsila nacisticki napad iz Dubrovnika na srpsku decu i takodjer naoruzavanje hrvatskih nacista se vrsilo ilegalno kroz Madjarsku preko Baranje u nacisticku Slavoniju ., hrvatska je ilegalno naoruzavala i stvorila paramilitarnu teroristicku nacisticku vojsku i reklamirala cisti hrvatski genocidni hitlerov zrak u HDZ konzervama , pa su se onda Srbi branili protiv nacista i kriminalaca a nacisti kriminalci su stvorili ilegalno nacisticku kriminalnu drzavu Hrvatsku sto znaci da Hrvatska kao drzava je kriminalna nacisticka drzava i ona zakonski ne moze da postoji u ispravnom svetskom pravnom uredjenju , a isto taj metod po hrvatskom nacistickom receptu se razvijao i u Bosni u Sarajevu , sarajevska carsija je puna kriminalaca i lopova koji su po nalogu carsijskih pojedinaca kriminalnog mentaliteta vrsile napade i agresiju na srpsku decu i na kraju ubile srpske mladence na Grbavici . Znaci sroski narod je imao zakonsko pravo da se brani i odbija kriminalce i neprijatelje koji ugrozavaju bezbednost i slobodu dece Jugoslavije i Srbije .

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završeno i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija