• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.12.2020

10:43

PREBRODILI SMO MNOGE TEŠKOĆE I U NAREDNU GODINU ULAZIMO SA OGROMNIM ISKUSTVOM I OPTIMIZMOM! Maja Gojković čestitala građanima Srbije Novu godinu!

Politika

PREBRODILI SMO MNOGE TEŠKOĆE I U NAREDNU GODINU ULAZIMO SA OGROMNIM ISKUSTVOM I OPTIMIZMOM! Maja Gojković čestitala građanima Srbije Novu godinu!

Podeli vest

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je građanima Srbije čestitku za Novu godinu


"Svim građanima Srbije čestitam Novu godinu, sa željom da bude uspešnija i donese svima zdravlje, ličnu sreću i uspeh. Godina za nama bila je teška i puna neizvesnosti i problema koje je donela pandemija Kovida 19, ne samo Srbiji već čitavom svetu", navodi Gojković.

Ministarka ističe da je pandemija uticala na našu svakodnevicu i sve segmente našeg života, a istovremeno je na test stavila humanost, solidarnost i našu odlučnost u borbi za živote i zdravlje ljudi i u suočavanju sa svim posledicama koje je izazvala.

"Prebrodili smo mnoge teškoće i u narednu godinu ulazimo sa ogromnim iskustvom i optimizmom. Snaga koju smo pokazali u savladavanju svih prepreka u 2020. godini uliva nadu da ćemo u godini pred nama umeti i moći da je usmerimo na kreativnost, stvaralaštvo i razvoj svih segmenata našeg društva", ističe Gojković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija