• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2021

23:13

POSLEDNJI RAZGOVOR ČEDE I SLOBE PRED ODLAZAK U HAG: Znaš li koji je dan? Vidovdan! Aj zdravo braćo Srbi

Politika

POSLEDNJI RAZGOVOR ČEDE I SLOBE PRED ODLAZAK U HAG: Znaš li koji je dan? Vidovdan! Aj zdravo braćo Srbi

Podeli vest

Čedomir Jovanović tvrdi da Slobodana Miloševića nisu prevarili, jer je i sam znao da će biti isporučen Hagu

Jovanović se prisetio kako je Miloševića ispratio do helikoptera, kojim je odleteo za Hag.

"Spakovao je svoje stvari i pristojno bez ikakvih problema otišao do Instituta za bezbednost. Avion Haga bio je blokiran na aerodromu. Miloševića sam priveo do helikoptera, on se okrenuo i pitao me da li znam koji je danas dan. Nisam znao, a on mi je rekao: "Ne znaš? Pa tako i izgledaš. Danas je Vidovdan", prisetio se Jovanović poslednjeg razgovora sa Miloševićem, koji je na kraju samo dodao:

"Aj zdravo braćo Srbi"!

Slobu je u helikopteru dočekao pilot rečima:

"Dobar dan predsedniče, ja sam vas vozio na Gazimestan".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 3 godine

Ceda, šta reci, dobro mu je Sloba rekao i izgleda kao da ne zna kad je Vidovdan. Ne Čedo vi niste prevarili Slobodana, vi ste prevarili naciju. I još uvek vam je dozvoljeno da se pojavljujete u medijima. Bože kakvi smo mi to ljudi kada dozvolimo takvima kao ti da rade šta hoće.

Boban

pre 3 godine

Čeda, pa on je tada bio najgluplji pripadnik vlasti DOS-a, zato je i bio eksponiran i postavljen kao pregovarač. Glup je naravno i danas ništa se nije promenilo. Ako medijski neutrališete takve osobe, možda ali samo možda postoji neka nada da kao društvo i država krenemo ka sigurnijoj budućnosti.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija