• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2021

16:28

ANA BRNABIĆ DOČEKALA IZASLANIKA KRALJA BAHREINA! Šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa stigao u Beograd!

Politika

ANA BRNABIĆ DOČEKALA IZASLANIKA KRALJA BAHREINA! Šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa stigao u Beograd!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić dočekala je danas na aerodromu Nikola Tesla šeika Nasera bin Hamada bin Isu Al Kalifu, izaslanika kralja Bahreina za humanitarne poslove, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost

Avion Boing 767 - 400 sa delegacijom predvođenom izaslanikom sleteo je nešto 15:30.

Izaslanik kralja Bahreina doputovao je u dvodnevnu posetu Srbiji gde će se već u 16:30 sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Kako je najavljeno, oni će nakon tog razgovora u 17:20, dati izjave za medije.

Za sutra, drugi dana posete, planirano je da predsednik Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa prisustvuju prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije na Vojnom aerodromu "Pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici.

Predsednik Srbije sredinom marta boravio je u bahreinskoj prestonici Manami.

Kralj Bahreina Hamad bin Isa el Kalifa i Aleksandar Vučić tada su ocenili da su razgovori koje su vodili bili od istorijskog značaja za odnose dveju zemalja.

Kralj Bahreina je tada rekao: "Ponosni smo što ste prvi predsednik prijateljske Srbije koji je došao u posetu, koju vidimo kao važan pokazatelj jačine naših veza, zasnovanih na uzajamnom poštovanju".

Vučić je tada najavio i otvaranje ambasada dveju zemalja, ali i da očekuje u skroj budućnosti dolazak kralja Bahreina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17