• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

17.04.2021

17:41

SRPSKA VOJSKA SVE JAČA I MOĆNIJA! Migovi iz Belorusije stigli na batajnički aerodrom!

Politika

SRPSKA VOJSKA SVE JAČA I MOĆNIJA! Migovi iz Belorusije stigli na batajnički aerodrom!

Podeli vest

"Migovi-29W koje Belorusija donira Vojsci Srbije, upravo su dopremljeni na batajnički aerodrom

Kako javlja "Sputnjik", njihovi izvori navode da je reč o dva lovca „mig 29“, koji su dopremljeni avionom An-124 „Ruslan“.

MOĆNA SRPSKA VOJSKA I POLICIJA U PUNOM SJAJU I SNAZI demonstrirale umeće na združenoj vojnoj vežbi! Neverovatne fotke sa "Odgovora 2021" /FOTO/VIDEO/

Belorusija je Srbiji poklonila četiri jednosedna aviona "mig 29".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Hvala predsedniku Lukašenku i našoj beloruskoj braći na ovoj donaciji Migova 29 kojom se bitno ojačava odbrambena moć Srbije. Kada bismo uspeli nekako da se domognemo i sistema S-400, oni koji misle da će nas kao 1999. onako lepo i bezbedno bombardovati, ako im ne ispunimo uslove, mogli bi da nam...dalje se podrazumeva. Ne zameram ako ovaj komentar ne objavite.

zoran

pre 3 godine

Objavljujete laži narodu Srbije - avioni nisu poklonjeni ili donirani...oni su plaćeni novcem poreskih obveznika Srbije..nema potrebe da lažete. Avioni nisu na nivou generacije 4+ ili 4++ kako su pričali Lazanski i ostali analitičari.

Ognjen

pre 3 godine

Migovi su iznudjeno i privremeno resenje u bilo kojoj modifikaciji avion je zastareo, Srbija mora da trazi nove avione cim pre, mig 35 je nejverovatnije resenje i nista ispod toga ne bi bio pomak unapred sve uz jedan jedan dobar pvo sistem dugog dometa novije generacije da se zaokruzi pitanje odbrane nase zemlje za neki naredni period od 20 do 25 godina.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija