• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2021

16:13

PA VI SE HVALITE NAJVEĆIM LOPOVSKIM PROJEKTOM - REKONSTRUKCIJOM BULEVARA! Mali ponovo rasturio Đilasovog Nikezića!

Politika

PA VI SE HVALITE NAJVEĆIM LOPOVSKIM PROJEKTOM - REKONSTRUKCIJOM BULEVARA! Mali ponovo rasturio Đilasovog Nikezića!

Podeli vest

Ministar finansija I član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali rekao je da je ironija što je najveći lopovski projekat za vreme vlasti Dragana Đilasa, rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra, nešto čime se njegov portparol Dušan Nikezić I on danas najviše ponose

-  U jednoj stvari jeste u pravu Dušan Nikezić, a to je da je da je Bulevar kralja Aleksandra odličan primer kako se gradilo za vreme Dragana Đilasa! Projekat koji je pratio najveći broj afera, u kome je Državna revizorska institucija našla brojne propuste, I koji je koštao čak pet miliona evra nego što je prvobitno planirano. Ne zaboravite I da je reč o skupom kreditu koji smo mi posle uspešno reprogramirali I smanjili kamatu za duplo. Projekat u kom su prekršeni Zakon o javnim nabavkama I Zakon o budžetskom sistemu je nešto čime se Draga Đilas danas ponosi! Pitam ga, da li je ponosan I što je njegov najbliži saradnik zbog rekonstrukcije tog bulevara završio u zatvoru? A da ne zaboravio I 303 isečena platana zbog čega su se svi Beograđani digli na noge… Tako da – to jeste odličan primer kako se gradilo za vreme Dragana Đilasa!

Mali kaže I da je neverovatno da Đilas I Nikezić danas porede rekonstrukciju jedne ulice u dužini od 2,5 km, sa mrežom auto-puteva koja se trenutno gradi u Srbiji.

-  Oni se ponose što su rekonstruisali 2,5 km jedne ulice, a mi ćemo do kraja ove godine imati čak 8 auto-puteva u izgradnji. Gradimo I modernizujemo železnicu, kliničke centre, bolnice, domove zdravlja, fabrike za prečišćavanje otpadnih voda… A njima je uspeh jedan bulevar, koji prati toliko afera da Beograđani I danas plaćaju zbog njihovog lopovluka – zaključuje ministar Siniša Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nešo N

pre 3 godine

Lela: Zbog toga su ga građani poslali u političku penziju.

Drina

pre 3 godine

Monika: Pa oni se jedino sa glupostima i mogu da hvale.

Nena

pre 3 godine

A sta su Djilasovci uradili,a da prvo nisu pokrali?

Ana

pre 3 godine

Pa mnogo su krali,pa zaboravili zato se i hvale!

Radule

pre 3 godine

Zanimljivo Đilas se hvali samo jednim projektom, ali koji je pun afera... A nije nam objasnio zašto su mu smetali platani pa ih je posekao!?

Ilija

pre 3 godine

Samo jedan jedini projekat i to prepun afera! Čega se pametan stidi Đilasu služi za ponos ;)

Ika

pre 3 godine

Pametnije je Đilasu da ćuti jer je izgradio samo dva kilometra, a Vučić na stotine...

Ana

pre 3 godine

Djilasovci se najvise hvale sto su uspeli pokrasti drzavu, to je njihov ponos.

Mila

pre 3 godine

Aveti prošlosti ne miruju. U svom maniru lažu i mažu i Đilas i Nikezic hvaleći se svojim sitnim delima u želji da omalovaže sve što je u poslednje vreme urađeno. Nije se moglo na sve strane i u svoj dzep i u izgradnju zemlje.

Dragan

pre 3 godine

Pa ako ćete pošteno nije mnogo teško i biti bolji od Demokrata koji su uništili Srbiju.

Branko N

pre 3 godine

Zbog njihovog dobrog projekta posečeno je preko 300. platana. Bruka i sramota.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija