• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2021

15:26

Đilas predvodi monstruoznu kampanju sa ciljem da se ugrozi život Danila Vučića! ORLIĆ: Sveo se na ulogu megafona kriminalaca i krvoloka

Politika

Đilas predvodi monstruoznu kampanju sa ciljem da se ugrozi život Danila Vučića! ORLIĆ: Sveo se na ulogu megafona kriminalaca i krvoloka

Podeli vest

Žuti tajkun Dragan Đilas, koji prema svedočenjima sopstvenih saradnika lično stoji iza opskurnog portala što trenutno predvodi monstruoznu kampanju sa ciljem da se ugrozi život Danila Vučića, priznao je da se sveo na ulogu - megafona kriminalaca i krvoloka. To sledi iz poslednjeg teksta đilasovskog portala Direktno (medija?), koji priznaje da su svoju poslednju paklenu rabotu konstruisali po scenariju čiji je pisac Veljko Belivuk, rekao je Vladimir Orlić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Dobro je da su priznali: i ko su, i šta su i sa kim su - jedno, u obračunu poštene Srbije sa najgorim kriminalcima, narko dilerima, okorelim ubicama i svirepim zločincima najgore vrste. Dok poštenu Srbiju predvodi Aleksandar Vučić, na drugoj strani tog fronta našli su se u zajedničkom zagrljaju, nalik onom koji je dokumentovan na fotografiji Dragana Đilasa sa pripadnikom zemunskog klana, svi bednici koji su spremni da na Vučića jurišaju i preko leševa dece.

Dobro je da su priznali, mada nije bilo neophodno. Jer Srbija odavno zna ko su i na šta su spremni, u svom zverskom pohodu na još para i još vlasti. Srebroljublje tajkuna, kao i njihovih poslušnika u paklenom naumu, osvedočenih egzekutora i raspomamljenih falangi u odstrelu svih koji ne misle isto kao oni, svih koje smatraju ličnim neprijateljima i preprekom na putu za novu pljačku naroda i pustošenje države - dobro je poznato celoj Srbiji.

I zato ih ona iskreno prezire, jasnio i snažno. Onako jasno i onako snažno kako danas stoji uz svog predsednika i njegovu porodicu, ne dopuštajući zverima da ih pretvore u mete. Ne plaši se Srbija ni velikih gazda, ni njihovih scenarista, ni njihovih ešalona mraka. Jasno im poručuje: nećete vi više ničijoj deci da oduzimate čak i pravo na život, bando bezobzirna, tajkunska i lopovska.  To narod neće da vam dozvoli. Nikada više - zaključio je Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 3 godine

Ђилас би се удружио и са криминалцима и убицама, само да напакости породици председника Србије.

Marijana

pre 3 godine

Đilas je na sve spreman samo da bi ugrozio porodicu predsednika, a posebno Danila čiji je život zbog njjega pretvoren u pakao.

Pera Savic

pre 3 godine

Najgora moguca opcija u politici je napad na neciju porodicu.

MILE

pre 3 godine

U zatvor Đilasa ,zlo Srbije ne treba da je na slobodi

Božić: ĐILAS POKAZAO DA JE MEGAFON NAJOKORELIJIH KRIMINALACA
Politika

Božić: ĐILAS POKAZAO DA JE MEGAFON NAJOKORELIJIH KRIMINALACA

Stavljajući život Danila Vučića, sina predsednika Srbije, po ko zna koji put u opasnost, dovodeći ga šizofreno i tendenciozno u obračun sa najopasnijim kriminalcima, Dragan Đilas je zapravo još jednom razotkrio blisku povezanost i saradnju sa najokorelijim kriminalcima u Srbiji, i pokazao da je njihov prvi megafon, rekla je Sandra Božić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke

13.05.2021

15:15

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija