• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: happytv.rs

03.06.2021

13:56

MA DA, JA SAM IM KAO TRAŽIO BELO, A ONI IMAJU SAMO PILEĆE BELO, PA SAM RAZBIO KAFANU... Čeda kod Marića na ivici suza, objasnio šta se zaista desilo u incidentu na Novom Beogradu /Video/

Printscreen/TV happy

Politika

MA DA, JA SAM IM KAO TRAŽIO BELO, A ONI IMAJU SAMO PILEĆE BELO, PA SAM RAZBIO KAFANU... Čeda kod Marića na ivici suza, objasnio šta se zaista desilo u incidentu na Novom Beogradu /Video/

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu kod Milomira Marića i vidno uznemiren ispričao šta se dogodilo sinoć kada je na lokalu brze hrane na Novom Beogradu razbio stolicom izlog

 

- Da me nisu napali ništa se ne bi desilo - rekao je lider LDP. 

- Ja sam sa decom i sa suprugom od jutros, dobro se osećam. Mogu da budem i bolje, ali ajde da kažemo sve. Sve se desilo ispred mog stana, ispred moje kuće. Oni mogu da lupaju Beton halu, ali ne i mene. To nije prvi put, znaju gde živim i dolaze da me provociraju. Žao mi je zbog policije, što je morala da dolazi. Između toga da mi maltretiraju porodicu i svega što sam preživeo, biram ovo drugo - rekao je on.

- Šutirao sam i policijski automobil. Priznajem, jesam. Nisam im vikao "kerovi". Ti policajci su bili sa mnom celu noć i smirivali me, rekli su mi: "Bili su ljudi, svedočili da si napadnut. Smiri se". Kako da se smirim? Pitao sam njih, evo pitam sada i vas kako da se smirim - rekao je vidno uznemireni Jovanović.

O samom sukobu koji se sinoć desio, Jovanović kaže:

- Izašao sam iz kola ispred svog stana. Nisam očekivao ništa, ali su oni gospoda. Svi znaju da se to dešava godinama. Mom Srđanu su pre nekoliko godina razbili vilicu. Oni su bitange koje vrebaju. Neka oni navijaju nemam ništa protiv, ali neka me ostave na miru. Ili postoje zakoni i red ili da se svako snalazi kako ume. Ja se povlačiti neću. Oni koji su ih poslali tu, znali su što ih šalju. To je moglo i drugačije da se završi, to je čopor, ne zam koliko ih je bilo tačno. Nisam ja došao kod njih, nego oni kod mene. Oni tu sede često, provociraju me već nekoliko puta. Oni kad slave titulu, polupaju pola grada, tako slave, a zamislite kako je tek kad su ljuti. Oni će da brane Miloševića i Kosovo... - rekao je Čeda, a potom opisao šta se dogodilo po dolasku policije.

Foto: Printscreen/TV happy

- Policija je došla i tražila da radimo test na narkotike, ja sam rekao znate ko sam ja, pa ja sam najveći narkoman koji postoji. Uradili su test

Kada ga je Marić upitao za priče koje kruže na društvenim mrežama o sinoćnjem događaju, da je lider LDP tražio na kiosku brze hrane belo, a da je odgovor bio da imaju samo pileći file, Jovanović je rekao:

- Ma da... Znači nemaju belo, već imaju pileće belo, pa sam razbio kafanu - rekao je Čeda. 

- Ja sam jutos otišao u pekaru i kada sam se vratio sreo sam televizijsku ekipu. Jeste, bacio sam kamen i razbio staklo na tom mestu gde oni stalno sede. Da li sam ja rušio Beton halu, da li sam ja mleo ljude, mediji su pisali gore tekstove o meni nego o kriminalcima. Sinoć sam bio sam, sreća pa nije bio niko od porodice. Da je moja žena vidiela, javila bi mi da idem na drugi ulaz. Pogledajte samo njihove biografije i sve će vam biti jasno. Ja ne mislim da njih štiti država, ali se mnogi povlače pred njima. Ne mogu oni da uzimaju pravdu u svoje ruke.

- Ja ću sve da uradim za svoju porodicu, borio sam se i sa Miloševićem pa mi niko nije dirao porodicu. Ostavite mi porodicu na miru. Ja nisam hteo ni Mariju Milošević da tužim, imam razimevanja za porodicu. Nije bitno ni koliko Vučićev sin ima godina on je za njega detete uvek. Isto važi i za decu Đilasa, Šešelja i ostalih. Ne opravdavam napade na porodicu - rekao je Jovanović.

U narednom video-snimku pogledajte gostovanje Čedomira Jovanovića.

Podsetimo, Jovanović je sinoć oko 22 časa gađao stolicom jedan lokal brze hrane nakon svađe, nakon čega je odvezen policijskim vozilom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dušanka

pre 2 godine

To, Čedo, nije samo običan čopor. To je čopor hijena kojima vlada sama sotona. Oni žele totalnu, kompletnu vlast u Srbiji i zato, gde god mogu i kad god mogu izazivaju haos. Njihove sluge, nakon haosa, sve to predstave kao nepostojanje zakona, slabost sistema i nesposobnost vlasti. Potrebno je sve nazvati pravim imenom, jer više nema nikakvog smisla biti kulturan prema njima.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

A mogao je kao i Šapić od žutog lopova da poslate Vučićev ali jbg loše društvo kvari dobre navike.

Milutin

pre 2 godine

Narkomanska kriza.treba da se leži u zabelu

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

I drugi su roditelji i drugi vode djecu ujutro u skolu. Tako da ne treba to isticati. Zasto on stalno gleda u stranu ? Zasto stalno smrca ? Zasto ne test za drogu za tebe ? Pa jeste prodao si Srbiju , Srbe Milosevica ?

Lazni Bot

pre 2 godine

Teska prica,od zutog lopova preko Vuciceve drzavne opozicije do zavisnika delikventa,kakva biografija.

ratko

pre 2 godine

Djilas 2 patetika u i njemu decu napadaju buuuuuu smrrrcccc,koliko si ti ljudi u crno zavio klosaru jedan

SRB

pre 2 godine

NEMA BELO, BATA VELJA MU JE NA SIGURNOM, ČUVAJU GA DRUGOVI U PLAVOM!!!!

Dude

pre 2 godine

Cekaj...izasao iz kola, znaci...vozio je? Pijan? Sa naknadno dokazanih 1,5 promila alkohola u krvi?

branko1

pre 2 godine

Nadam se da su te testirali "na belo".Ako je test pozitivan (pored pozitivnog alko testa) mars u Zabelu na duzi period,Po svemu sto si uradio i sto radis tamo te ceka bar samica

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija