• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2021

15:50

KAD SAM PEVAO O KLANJU SRBA BIO SAM KLINAC! Oglasio se Sadik Hasanović: Izvinjavam se svima u regionu ukoliko sam nekog povredio!

printscreen TV Prva

Politika

KAD SAM PEVAO O KLANJU SRBA BIO SAM KLINAC! Oglasio se Sadik Hasanović: Izvinjavam se svima u regionu ukoliko sam nekog povredio!

Podeli vest

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član je muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu, poslao je saopštenje u kom kaže da se kaje zbog postupaka iz prošlosti

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

- Umesto najlepših dana koje bi trebalo da provodim zbog sjajnog rezultata u Zvezdama Granda, meni se zivot pretvorio u pakao.

Dragi ljudi, imam 20. godina, nisam sposoban da mrzim. Ja sam Bosanac i ponosim se time. Ali biti Bosanac znaci i voleti i poštovati druge ljude, nacije i vere. I ja sam izrastao bas u takvog čoveka. Pa baš u takmičenju sam se družio sa svima, obožavam sve moje kolege i drugare iz ZG, moju Mariju...

Kada sam zapevao spornu pesmu zbog koje trpim torturu, imao samo 13,14 godina, nisam razmisljao o tome da ona nosi poruku mržnje prema nekome. Bio sam klinac.

Volim svoju zemlju, ali neizmerno poštujem Srbiju. Pa u Beogradu sam proveo najlepse trenutke. Moj cilj i posao jeste da ljude činim sretnim, nikako suprotno. I zato izvinjavam se svakom čoveku u čitavom regionu ukoliko sam ikog povredio, uvredio ili učinio da se oseća lose.

Želim poručiti svima. Želim biti neko ko spaja ljude, širi ljubav, stvara mir, a ne suprotno od toga. Jer sam izuzetno miroljubiva osoba. Ponavljam, želim dobro i mir svima - stoji u saopštenju Sadika Hasanovića.

Foto: printscreen

Sadikovo izvinjenje

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 2 godine

pjevao si kad si bio klinac kako nisi pjevao neku drugu pjesmu o cobanima i cobanicama ,i onda i sad tvoja narav je ista ....vuk dlaku mjenja ali cud nikada.

VamTam

pre 2 godine

Pevao je kao klinac o klanju Srba?! Klinac… Dečko, sram te bilo i sad i zauvek. Sram te bilo tog hleba koji si došao da jedeš od onih o čijem si klanju kao klinac pevao.

ljubo

pre 2 godine

tesko da ima nesto sto moze da te opere od ovoga ,cak i da priznas zlocine koje je tvoj idol pocinio a nije kaznjen

Arandjel

pre 2 godine

Na onoj slici sa koljacem Oricem nisi imao 13 godina koliko ja vidim.

dera

pre 2 godine

Menjam sve za sve , kako vetar duva tako baba puva , veru za veceru , brata za pare ,.........sve samo da je meni potaman , ali nije tako , go si se rodio , go ces i otici , a gore takav nosis samo ono sto si cinio dok si gostovavao na zemlji . Naj bolje je , dobro cini i dobru se nadaj .

moravka

pre 2 godine

Ovome treba zabraniti ulaz u zemlju Srbiju do zivota:(( Neka se ebu ali ne u Srbiju!!

ranko

pre 2 godine

Ne seri mali,sa tim godinam si dobro znao sta pjevas i skim pjevas ,sad izigravas nevinasce .. vecin a vas mrzi sve sto je Srpsko ,malo je onih koji nisu mrzili ,Pricas o bosni a heroj ti je onaj smrad kukavica i jajara naser oric,Suti pametnije ti je ..A ovima iz granda koji mozga nemaju su dno dna od zirija pa dalje ..

deda Raša

pre 2 godine

Ne pada sneg da pokrije breg nego da divljač pokaže tragove. Eto razloga zašto Saša ima prihod manji od 1.000 Evra. Naplaćivao u NATURI.

Ljubo

pre 2 godine

Tata ti nije bio klinac sa kojim si pevao. Mars kod Barjaktarevicke pa pravi karijeru.

Gavrilo

pre 2 godine

muslimani iz izmetbegoviceve carsije su ugrozavali bezbednost gradjana BiH i izvrsili agresiju i ubili srpsku decu i sroske mladence na Grbavici , srpski narod je imao zakonsko da mu jugoslavenska policija i vojska omoguci bezbednost , mir i slobodan zivot u Jugoslaviji i BiH , carsijski muslimani koji su izvrsili agresiju i ubili srpsku decu su trebali biti sudski procesirani , ali muslimani su nastavili sa agrsijom i islamskim nacizmom , muslimanis su izvrsili teroristicki napad na policiju i vijsku Jugoslavije , carsijski kriminalci islamski teroristi su nelegalno stvorili kriminalnu teroristicku izmetbegovicevu ISIS Bosnu . A Sadika Hasanovica kao dete od 12 godina su ucili da mrzi m nastavi agrsiju i pocini genocid nad Srbima . Sada srpska deca imaju Nezavisnu Republiku Srpsku jer ne zele vise da trpe islamski nacizma i primitivizam i zive u istoj drzavi sa islamskim nacistima teroristima i ubicama koji nisu odgovarali za svoje zlocine , kriminal i ubistvo srpske dece .

mick

pre 2 godine

Klinac, nisi ti kriv. Roditelji su te tako dojili mrznjom od malena. Pokusaj isplivati iz toga, zbog tebe samog. Tuzno je sto u Federaciji roditelji prenose tu mrznju na decu, koja im pravi veliki problem kad odrastu. Budu prepuni mrznje.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Citam prije dva dana jedna ucesnica emisije 'Nikad nije kasno' iz Srbije izjavila da skoro nitko iz njenog rodnog grada nije glasao za nju , a da jesu iz grada gdje je zivio muz. Na to ja napisem da su '' Srbi poznati uvlakaci, da ce radije glasati za Balije i Rvate a ne za svoje sugradjane'' i fb me blokirao 24h zbog tog komentara. Ne interesuje me ovaj , vec Srbi koji su ga pustili da nastupa i pjeva u Srbiji. Hoce li fb njega blokirati zbog pjesme koju je pjevao, odnoson hoce li ZG to traziti ?

caja

pre 2 godine

Usput ga ponovo ubacuje. On je bosanac. E glupi Srbi.

Lemi

pre 2 godine

Dečko, pesmu o Nasere srebrenički sine snimio si 2019. Tada si imao 18 godina, a i slika sa Naserom Orićem je iz tog perioda. A i sa 14 godina, dobro si ti znao o čemu pevaš sa baom. Mogao ti je babo reći da to nije uredu. Ali ne brini, Srbi su narod velikog srca...

Milica

pre 2 godine

Trebalo je hrabrosti i izreci Izvinjenj.Svaka mu cast.Ja sam bila starija 90-tih.Da sam imala ovu pamet sama sebi bih nogu polomila nego sto bih isla na demonstracije.Velika stvar je pokajanje iz srca...

Sale

pre 2 godine

Narod kaže: U malim bočicama se čuva otrov, a moj dobar drugar kaže: Ali i govno za analizu! Da li da verujem drugaru, ili ovom mladom pevaču?

ivan

pre 2 godine

Zeli poruciti mir sad kad ima koristi od Srbije....djubre fasisticko tursko

Nataša

pre 2 godine

Ali to je tata dobro znao šta pjevaš...vrati se tati u Bosnu...

Camil

pre 2 godine

Bravo mladi covece, kad se neko pokaje i spozna svoje greske iz proslosti onada mu se i oprasta. Mi smo Srbi velikodisan narod i volimo se, ma bilo gde da se nalazimo volimo svoju majku Srbiju i kroz nasu veru znamo da oprastamo. Ako ti znaci rec razumevanje onda imas sansu za buducnost.

Novi sad

pre 2 godine

Dzaba se izvinjavas, ja ti ne oprastam!!! Roditelji i rodbina su te trebali upozoriti da to ne pevas iz vec napisanih razloga.

Fuj

pre 2 godine

Dijete, bradato dijete!? Sram te bilo! Kažeš ne znaš mrziti, a pjevaš o klanju. To te je vjerovatno otac naučio. Slatke ti pare, pa sad izvinite. Licemjeru! Kažeš ponosni bosanac, pa pjevaj o klanju Srba u Bosni, gdje si naučio. Ali tamo nema para, a sad ih neće biti, za tebe, ni u Srbiji. Mislim da ovakve osobe treba proglasiti persona non grata, a ne još im dozvoljavati učestvovanje u javnim manifestacijama Srbije.

Baki

pre 2 godine

Da li se to balija kaje zbog tih pesama i sramota ga je i njegovog babu .Neka to javno kažu ako smeju .

Dragan

pre 2 godine

Posto potjeces iz Srebrenice dobro si ti znao o cemu pjevas. Ti sa 13 godina? da nisi razumio o cemu pjevas a Olic ti je kucni orijatelj. Sramita drzavu Srbiju sto dizvoljava da takvi kao sto si ti pjevaju i to u srcu Srbije. Zog toga jugoslavensta i drugosrbijanaca koji vode taj Grannd a tu mislim na Popovica i Brenu njih nije bruga za Srbiju vec da sto vise zgrnu novca u svoj dep.

Petarle

pre 2 godine

Nisu krivi oni,krivi smo mi kojima su svi drugi bolji od nas samih,dok su druge drzave gradile svoje nacionalne drzave mi gradimo tkz jugoslaviju,a Srbi u toj drzavi imaju najmanje prava,ustvari imaju prava da placaju poreze doprinose,dok drugi koriste benefite.koje u drugim.drzavama.ne bi imali,pa vi vidite gde smo

Mesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu, OVU SKANDALOZNU PESMU IZVODI ZVEZDA GRANDA! Bez imalo srama PEVA O KLANJU SRBA /VIDEO/
Politika

Mesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu, OVU SKANDALOZNU PESMU IZVODI ZVEZDA GRANDA! Bez imalo srama PEVA O KLANJU SRBA /VIDEO/

U Bratuncu, kraj Srebrenice stradalo je 69 srpskih civila i vojnika, koje su ubile muslimanske snage pod komandom Nasera Orića na Petrovdan 1992. Tokom leta iste godine Srbi i Muslimani borili su se i u oblasti Kravice i Ježestica, nadomak Bratunca. O ovom zločinačkom poduhvatu peva Sadik Hasanović iz Srebrenika koji se takmiči u "Zvezdama granda"

01.07.2021

14:47

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija