• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2021

15:34

ORLIĆ: TADIĆ JE ODGOVORAN ZA TAJKUNSKO PUSTOŠENjE SRBIJE

Politika

ORLIĆ: TADIĆ JE ODGOVORAN ZA TAJKUNSKO PUSTOŠENjE SRBIJE

Podeli vest

Boris Tadić, bivši u svakom smislu, ne samo da je kukakvica kakva se retko rađa, već je i lično odgovoran za tajkunsko pustošenje Srbije u vreme žutog kartela, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, čike saopštenje vam prenosimo u celosti


 

"Od tih saznanja i te odgovornosti mora da pođe kad god poželi da bilo šta javno prokomentariše. A pogotovo: kad da sebi za pravo da vređa Aleksandra Vučića, kom kao predsedniku države ne može da dosegne do kolena. Ni kad se Tadić propne na prste, ni kada mu Đilas i Jeremić drže "lopovski".

Upravo Boris Tadić je kukavički pobegao u Rumuniju u vreme jednostranog proglašenja "nezavisnog Kosova", nakon što je prethodno preko Borka Stefanovića i Vuka Jeremića isposlovao – ne da se to spreči, već da se samo odloži za koji dan, da bi oni sačuvali vlast. Aleksandar Vučić se za srpski narod na Kosovu i Metohiji bori svakoga dana, na svakom mestu, gleda svakog protivnika pravo u oči i hrabro zastupa naš državni i narodni interes. Ko je onda tu kukavica – neka razmisli još jednom Tadić, u svakom smislu bivši, od naroda prezren, zaboravljen i večito zarobljen u svom lošem, starom filmu.

Nije Vučić, već je Tadić, doveo na vlast tajkunčine i lopuže poput Dragana Đilasa, da krčme i arče državne resurse, preprodaju TV-sekunde, otimaju na stotine miliona evra od naroda koji su žuti grofovi ostavljali bez posla i bilo kakve budućnosti. Nije Vučić, već je Tadić, lezilebovićima i nesposobnjakovićima poput svog posilnog Vuka Jeremića dao u ruke da državu za sva vremena upropaste diletantskim pitanjima pred MSP. Aleksandar Vučić se protiv takvih ceo život bori, otvoreno im se suprotstavlja i samo zahvaljujući njemu te derikože i štetočine su počišćene sa političke scene u Srbiji. A Tadić? On se danas samo pravi lud, ograđuje se od svojih dojučerašnjih najbližih saradnika i čudom se čudi nad svim zverstvima koja su ostavili iz sebe. Ko je onda tu kukavica – neka se dobro zamisli Tadić, bivši u svakom smislu.

I neka se podseti: kako je Srbiju brukao godinama, kada se nije snishodljivo izvinjavao samo onome ko mu to nije tražio. I kako su iz njegovog kabineta slati zahtevi za ukidanje emisija i serija na javnom servisu, na najmanji mig anonimusa iz stranih ambasada. Neka zna: da mu te stvari Srbija nikada neće zaboraviti, kao ni sve njegove Đilase, Jeremiće i ostatak žutog kartela koji je narodu ogulio kožu sa leđa, a državu rasturio u paramparčad. Pa neka sa tim saznanjem izađe pred narod i pokuša da dobaci do drugog kruga na izborima. Ukoliko mu to, nekim čudom, uspe – srešće predsednika Srbije na TV duelu, kako je uvek i bilo. Ali zna Tadić da od toga nema ništa, zato i bira da danas dobacuje i pljucka preko plota, ofucan i nemoćan u duelima i sa bilo kim drugim, jednako nemoćan kao i za politiku uopšte.

Takvo kukavičko ponašanje mu danas jedino i priliči, ide mu uz karakter koji je pokazao i lupeže koje je Srbiji navalio na vrat. Uzalud jedni drugima drže "lopovski", dok se međusobno glođu oko toga ko je veći lider na margini – neće takvi dohvatiti Vučiću do kolena ni da se jedan drugome popnu na ramena. Narod ih je, sve u paketu, precrtao – trajno".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomić Bne

pre 2 godine

Zavirite malo u prošlost, pa prokomentarišite, šta je Zoran Djindjić mislio o Borisu Tadiću?

ŽUTOM TAJKUNU IZGLEDA POPUŠTA KONCENTRACIJA! Orlić: Đilasove nervozne reakcije sve učestalije!
Politika

ŽUTOM TAJKUNU IZGLEDA POPUŠTA KONCENTRACIJA! Orlić: Đilasove nervozne reakcije sve učestalije!

Žutom tajkunu, Draganu Đilasu, sve češće popušta koncentracija, a nervozne reakcije sve učestalije su mu nepovezane. Nije ga, valjda, dotle doteralo saznanje o međunarodnim istragama pranja novca? Ako je to posredi, Đilasovo javno trokiranje kao odgovor sigurno nije - reakcija mirne savesti i čistog obraza, ističe član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

13.07.2021

18:13

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija