• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2021

20:30

IZMISLIĆU DA SMO SE SASTAJALI SA VUČIĆEM! PA ZA TIM "KRIK" PLAČE! Vučićević na TV Pink pročitao deo razgovora Miljkovića i Belivuka sa advokatom Lazarevićem: Planirali su da napadom na Vučića pokušaju da se izvuku!

Printscreen Pink

Politika

IZMISLIĆU DA SMO SE SASTAJALI SA VUČIĆEM! PA ZA TIM "KRIK" PLAČE! Vučićević na TV Pink pročitao deo razgovora Miljkovića i Belivuka sa advokatom Lazarevićem: Planirali su da napadom na Vučića pokušaju da se izvuku!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević istakao je večeras u specijalnoj emisiji na TV Pink da su Veljko Belivuk i Marko Miljković imali plan da u političkom, medijskom i psihološkom smislu ubiju predsednika Srbije kako bi se oni izvukli

- Predsednik je govorio o onome što je zaista u toku i što će tek da krene. Miljković i Belivuk imnaju plan da ubijanjem njega u medisjkom, političkom i psihološkom smislu da se izvuku. Znaju da nemaju realno ikakve šanse da se izvuku i zato sada naređuju. Mi smo najavili da će videti ekskluzivne snimke kako Belivuk i Miljković planiraju da se izvuku. Mi smo odlučili, u saradnji sa našim pravnim timom,  da te snimke ne objavimo u tom obliku, pošto bismo ugrozili možda krivični postupak u toku. Ali ja sam doneo i sada ću vam pročitati jedan deo tih razgovora. 

Foto: Printscreen

- U prvom razgovoru  pričaju Marko Miljković i njegov advokat Dejan Lazarević. pazite, oni su najavili da "Krik" plače, pazite "Krik plače". Na drugom snimku advokat Lazarević razgovara sa Belivukom.

Osumnjičeni Marko Miljković u razgovoru sa advokatom Lazarevićem

Miljković: Treba da pustimo to, da slažemo, da izazovemo reakciju javnosti... A za tim, za tom pričom što ću ciljano da plasiram, za tim "Krik" plače, jedva će čekati da sve to objave...

Foto: Informer DN

Marko Miljković

Dejan Lazarević: Tako treba, baš tako. Da ste bili u vezi, da je to sve sistem, država, da ste radili u dogovoru...

Miljković: Izmisliću da smo se sastajali sa Vučićem, sa njim se sastajali redovno... Ko kaže da se nismo sastajali...

Lazarević: Ne, ne, ne... to je onda reč na reč.

Foto: Printscreen Pink

marko Miljković i Velja Nevolja

Miljković: A on kad bude čuo (diktira ime...) Pa, za tim "Krik" plače, stvarno plače... E, njega, glavnog, kad pecneš za to... Ne možeš da shvatiš, haos nastaje. Samo se postavi pitanje "odakle u istoj zgradi i vi i on", a koga boli kurac šta je stvarno u stvari bilo. I kraj! A ja ću da kažem u sudu da smo se tu sastajali, tu kod njegove devojke i da nam je ona prenosila sve informacije. A ako mu treba celo odeljenje, celo odeljenje ću da nađem... 

Lazarević: Odlično, odlično... Vrhunski!

Audio 2, dan posle:

Osumnjičeni Veljko Belivuk i advokat Dejan Lazarević

Lazarević: Sve je dogovoreno, reći ćemo, znaš, da ste se viđali sa žvalavim... Redovno...

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Veljko Belivuk

Belivuk: Jeste, brate, jeste, tako ćemo... Reći ćemo i da smo imali snimljeno, ali su mi uzeli risiver, pa su snimci kao obrisani, pa sad nemam snimke, a imao sam ih...

Lazarević: Da, da... A da bi se dodatno zamutilo, reći ćemo da možda ipak negde imamo snimke, da smo neki deo i presnimili...

Belivuk: Super, tako ćemo sve. I u "Krik" sve, to obavezno...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Svašta od takvih možemo da očekujemo, ali što je mnogo mnogo je

Marko

pre 2 godine

Mozda deluje naivno, i providno, ali svakome je jasno da su oni to zaista pricali, zaita jesu, ja verujem u to, ja želim da verujem, oni to jesu pricali, jesu, zaista jesu.

Gerga najjači si

pre 2 godine

Gerga, ako veliki vođa preživi ovu bruku, tebe će unaprediti u ministra za informisanje.

Veterinar

pre 2 godine

Slabo nešto ide ovo pranje Šefa, smeju vam se ljudi.

Mapko

pre 2 godine

Advokat Lazarevic nicega se ne plasi, jos manje da zavrsi iza resetaka godinama, ocigledno su svi oni jako sigurni da ce ih neko izvuci sta god se dokazalo. A cela opozicija se nasla da podrzava takvog ubica, jel u sustini i oni bi da kolju po gradu i da strpaju narod u konc logore jel glasaju za SNS. Opozicija ima jedan gadan san a to je da se desi srpski Majdan, ali to se nece ikad desiti, to su vec sproveli 5 oktobar 2000.

Neša

pre 2 godine

Vrh ekskluziva????????, možeš ti to bolje da smisliš Vučićeviću.

sombor

pre 2 godine

Ovakvi advokati pa dasu pametni nebi ih ni branili tosu olosi od advokata za pare bi i dupe dali sram daji bude

Laky

pre 2 godine

Sve je ovo posledica urušene države i špijuna u državnom aparatu, svi su oni vojska mafije, pravi kapo je onaj što je sklonio Zvicera. Znaju to i strane službe i nameštaju igru, a Đilas i vešeraj ekipa su deo priče koji treba da odigraju uloge nakon rušenja Vučića. Nije li ovo scenario zapadnih službi za banana države? Ovo je toliko providno da boli, zato ću glasati za Vučića, da ih rasturi kao" đubre po njivi", govna i smrad su zaslužili da ih se zatre za sva vremena.

hahahahhahaah

pre 2 godine

da ,nema komentara iako ih je bilo najmanje par stotina nego verovatno ljudi pishzu o ovoj smejuriji jovicevica i gromoglasnog najavljivanja snimka prvo u 16 zatim u 20 casova i na kraju jedan recitat tj inerpretacija navodnog razgovora izmedju advokata i okrivljenih.da nije zalosno bilo bi smeshno.

Mito

pre 2 godine

Ovaj bezobrazluk i crtanje mete na Vučiću je prevršilo sve mere i momentalno treba zaustaviti. Mnogo smo kraljeva i predsednik ubili, pa se ot toga pravi cirkus. Ubistvo predsednika je državni udar i treba u slučaju ubistva predsednika na bilo koji način pristupiti ratnom sudu, odnosno sve ove huškaće, da nje nabrajam imena, znaće oni koji su, plus sve one koji za državu ne rade posao, normalno a plaćeni su, kao i ovu bandu koja je pokrenula lavinu pod hitno uhvatiti i izvesti pred streljački stroj.

Kasandra

pre 2 godine

Izvinite, ali ne razumem, šta je poenta ove izmišljotine? Šta Belivuk dobija, osim medijske pažnje? ?

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija