• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2021

10:14

VUČIĆU, NE SMEŠ DA DAJES PARE PENZIONERIMA, to je protivustavno! Đilasov Lutovac besan što Vučić i država Srbija pomažu našim najstarijim sugrađanima!

Politika

VUČIĆU, NE SMEŠ DA DAJES PARE PENZIONERIMA, to je protivustavno! Đilasov Lutovac besan što Vučić i država Srbija pomažu našim najstarijim sugrađanima!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac pobesneo je zbog pomoći najstarijim građanima Srbije koju je predsednik Vučić obećao

 

"Odakle pare SNS- u da “daruju najstarije sugrađane”? Nisu njihove, naše su? Obmanjuju građane? Krše Ustav uzurpirajući vlast i naše pare i razgovaraju o izbornim uslovima “bez stranaca” i opozicije. Neće moći. Građanski otpor!", napisao je Lutovac na Tviteru. 

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić je najavio pomoć penzionerima u iznosu od 20.000 dinara najkasnije početkom marta sledeće godine.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojana

pre 3 godine

Državi ide dobro, ova vlast vodi odličnu politiku i zato pomaže svojim građanima! Penzionerima po 20.000 dinara jer država brine i o najstarijim građanima!

Uroš

pre 3 godine

Zahvaljujući odgovornoj politici našeg predsednika, Srbija može da pomogne svojim najstarijim sugrađanima. Naše bake i deki zaslujuju svu našu pomoć i pažnju.

Janko

pre 3 godine

Predsednik je ispunio još jedno dato obećanje,povećanje minimalca a samim tim i povećanje penzija.

Gojko

pre 3 godine

Zahvaljujući napornom radu vlasti danas živimo u ekonomski stabilnoj i finansijski jakoj državi .

Jovana

pre 3 godine

Ništa novo! Opozicija je samo spremna da kritikuje !U aktivnostima vlasti ne vidi ništa dobro, jer ne želi da vidi!

Bezimeni

pre 3 godine

Kao i uvek,iz redova kojima pripada,ne dorečen je! Nije objasnio po kom članu ustava nije dozvoljeno da penzioneri dobiju pomoć! Kad je već dotakao temu pomoći države,nije objasnio da li je ustavno da i zaposleni,nezaposleni,ugostiteli,turističke organizacije i mnoge nepomenuti,dobiju pomoć države! Da li su oni privilegovani? Ako je tomislio,ustav ne predvidja nejednakost i privilegovane,pa mu je to,normalno strano! Lutovac i njegovi istomišljenici navikli su samo da uzimaju od naroda,poreskih obveznika,pa im je strano svako pomaganje naroda! Ako smatra da je u pravu,zašto već nije podneo tužbu protiv vlasti za kršenje Ustava? To se očekuje od nekoga ko ima aspiracija da bude u vlasti! Ako to ne uradi,dokrajčiće odavno izgubljeno poverenje onih koji ga podržavaju,a nisu u politici! Sve u svemu,"cilj teme,da mu prodje vreme"!

Mito

pre 3 godine

Ako je mogao da uzme, a penzioneri među kojima i ja smo to razumeli, zašto ne bi mogao da malo podigne standard penzionera, koje ste vi iz DOS-a špekulacijama i pljačkom doveli do prosjačkog štapa. Možda bi trebao da da tajkunima, od kojih neki koji su upropastili firme su i sami propali jer o biznisu nisu znali ništa. Sram te bilo, ti koji nikad ništa nisi uradio za ljude uopšte, a sad si se uhlebio u DS, a fotelju braniš i zubima, deliš lekcije.

Millle

pre 3 godine

Najviše me oduševljava ono, nisu njihove, naše su pare. Oni sve pare smatraju svojim, šta je njihovo? Oni su sve fondove ispraznili, sad opet njihovo.

pa ti daj predlog

pre 3 godine

da se oduzmu pare penzionerima i da im se bar duplo smanje penzije jer sta ce njima pare... potrebnije su tebi i tvom tajkunu...

Vla

pre 3 godine

E bre vucicu sto si nepismen, uzmi pare za sebe I stavi na racune po belom svetu, a Onda das nesto I lutovcu, ili mariniki

deda Raša

pre 3 godine

Lutovac sigurno misli da je sredstva trebao prebaciti u njegovu domovinu.

dera

pre 3 godine

Lutovac, te pare su od penzionera , kako ? Penzioni fond je opljackala nekadasnja drzava , a po ustavu svaka sledeca - sadasnja ili buduca vlast je pravni naslednik svega ( dobrog i loseg) tako da ova sadasnja vlast glatko moze da ti zapusi usta objasnjenjem da je ovo deo novca koji pripada tom penzionom fondu i evo ga ide vlasnicima nazad u vidu pomoci .

Baća

pre 3 godine

Dok ste, gospodine, bili na vlasti posle petooktobarskog prevrata, naše pare ste Vi i Vaša partija uglavnim stavljali u svoje džepove tako da nemojte da se brukate sa ovakvim demagoškim objavama.

nemanjicbgd

pre 3 godine

Laki je malo nervozan, umrla je opozicija.

Petar

pre 3 godine

Boze ovo je smesno, umesto da budu srecni sto se pomaze najstarijim gradjanima, oni lupaju neke gluposti.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 3 godine

Некада је био српски амбасадор, а сада је антидржавни антисрпски елемент.

srećko

pre 3 godine

Lutovče, sreća pa se ti ne pitas. Ustavno bi bilo da nekako ti i Đilas stavite pare u džep.

DS

pre 3 godine

Demokratska stranka bolje da se bavi svojim unutrašnjim stvarima.... Manite se vi pomoći penzionerima. Pokazali ste ko ste i sta ste...

raca

pre 3 godine

Zašto psihijatrija ne reaguje na ovo , zašto ova spodoba vredja penzionere

milankukic

pre 3 godine

vidite kako se budala sama javvlja i pokazuje da je glup ko cuskija

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija