• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2021

09:00

LJUBI IH BRAT VELJA! Đilasovci i od Dijane prave heroinu!?! Foto

printscreen

Politika

LJUBI IH BRAT VELJA! Đilasovci i od Dijane prave heroinu!?! Foto

Podeli vest

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović koja je osumnjičena za najteža krivična dela i pod istragom je zbog ozbiljnih sumnji da je bila u bliskim vezama sa koljačima iz klana Belivuk, za đilasovski portal "Nova" je heroina, poreklom iz Like kojoj su u “Oluji” ubili dedu!?!

Oni, dakle, koji o "Oluji" izveštavaju kao o "legitimnoj akciji hrvatske vojske" odjednom su počeli da objavljuju srceparajuće priče o žrtvama etničkog čišćenja, ali samo kad je Dijana Hrkalović u pitanju!?

Naravno, kao i sa Nebojšom Stefanovićem, žuti hejteri nadaju se da će im ona nekako pomoći u nasilnim rušenju Vučića.

Foto: printscreen

A ona, Hrkalovićeva, ne može više ni sama sebi da pomogne. Kako saznajemo, istraga njenih (zlo)dela je pri samom kraju, a javnost u Srbiji biće šokirana kada sazna šta je, kako i sa kim sve radila Đilasova uzdanica Dijana.

Zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
samopostovanje

pre 3 godine

i canak je iz like....i djilas je iz drvara...i ceda je negdje iz nekog sela iz krajine

Marina

pre 3 godine

Na kraju se sve otkrije ,dzaba je Djilas sada brani i uzdise.

Milos

pre 3 godine

Djilas je samo na strani onih koji su protiv predsednika i nije mu vazno ni ko su ni sta su uradili.

Mira

pre 3 godine

Djilas nema ni obraza ni srama to odavno znamo.

Žigolo

pre 3 godine

Neverovatno koliko ova žena "zrači" bahato i osorno, ne treba ni da je upoznaš lično, sa fotografije se vidi koliko je nadmena i prepotentna. Očigledno da ona veruje da će se izvući ali ne sumnjam da će zaglaviti robiju za veleizdaju ...

Dragan

pre 3 godine

Đilasove medije samo ovakve ubice i koljače mogu da podrze i uzdignu!

Alex

pre 3 godine

Đilasovci podrzavaju sve sto je lose za nasu zemlju!

Vesna3112

pre 3 godine

Sve vas zajedno u zatvor tteba smestiti opozicijski kriminalci

Ljubiša

pre 3 godine

Djilas da se učlani u NVO Nataše Kandi-ć, pa da to ozvaniči, a ne ovako da se krije iza Lažovinke Tepić.

Milica

pre 3 godine

Drago mi je da su takvi kriminalci iza resetaka, a i Dijana se previse digla u nebesa, jedva cekam da bude podignuta optuznica protiv nje.

Dijana

pre 3 godine

Toliko o tome koga podržavaju Đilasovi mediji. Šta dalje komentarisati, njima su kriminalci heroji. Sva sreća da Đilas i njemu slični nisu na vlasti.

goga

pre 3 godine

Šta očekivati od Nove S, Đikijev portal, sve poučeni tekstovi! Bednici.

Petar

pre 3 godine

Dzabe ovi tajkunski mediji uzdizu,vreme sve pokaze svakako.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija