• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2021

17:03

SVAKO KO PRISTAJE NA OTIMANJE KiM I GAŠENJE RS DOBRODOŠAO JE NA ĐILASOVSKOJ TV! Radulović razobličio Đilasovce!

Politika

SVAKO KO PRISTAJE NA OTIMANJE KiM I GAŠENJE RS DOBRODOŠAO JE NA ĐILASOVSKOJ TV! Radulović razobličio Đilasovce!

Podeli vest

Lider pokreta Dveri Saša Radulović rasturio je danas đilasovce na Tviteru

Foto: Printscreen Tvitter

- Političko jedinstvo i dogovor vlasti i opozicije u Republici Srpskoj je ono što najviše smeta i N1 i sponzorima! kada bi samo DJB hteo da legne na rudu kao i svi ostali, prihvati gašenje Republike Srpske i otimanje KiM, i m i bismo bili voljena, mažena i objavljivana N1 opozicija - napisao je Radulović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gleichschaltung

pre 3 godine

Imaćemo uskoro samo jednu partiju, kao u nacističkoj Nemačkoj i Severnoj Koreji, ali malo suptilnije, perfidnije.

Cinjenica

pre 3 godine

Nemojte tako,N1 je naslednik nekadasnjeg B92.Svi"nezavisni"i "objektivni"branitelji krupnog kapitala i svog dzepa su sad presli na N1.Dok su objektivni radili na B92 sve sto je rekao Beba Popovic za njih je bilo sveto pismo.Sada je Djilas njihovo bozanstvo.Pevaju ljudi samo ono sto im se plati.Olja Beckovic liberal,otac nacionalista.Ko god da pobedi u Srbiji njima dobro

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 3 godine

Није том Радуловићу за веровати. Знамо човека.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija