• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2021

17:44

"A VI ZAJEDNO SA N1 CIPELU DA IZJEDETE" Saša Radulović razvalio Tadića i lažne medije!

Politika

"A VI ZAJEDNO SA N1 CIPELU DA IZJEDETE" Saša Radulović razvalio Tadića i lažne medije!

Podeli vest

Saša Radulović oštro je odgovorio na izjavu Borisa Tadića, o sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Radulović je poručio da Đilasovu N1 i njihove sponzore boli srpsko jedinstvo koje je postignuto na sastanku sa predsednikom Vučićem

Tadić je ranije rekao da se na sastanku koji je održan zbog najnovijih dešavanja u Republici Srpskoj, a kojem su prisustvovali članovi vlasti i opozicije i iz Srbije i i iz Republike Srpske, rekao da se nije ni razgovaralo o nametnutom zakonu Valentina Incka.

Njegove reči odbacio je i Saša Radulović:

Foto: Printscreen Tvitter

"Sastanku su prisustvovali predstavnici svih relevantnih političkih opcija iz Republike Srpske, govorili su svi samo o Republici Srpskoj, pokazali ozbiljnost, zabrinutost i jedinstvo. I vlast i opozicija Republike Srpske.

A vi zajedno sa N1 cipelu da izjedete. Sram vas bilo.

Na N1 zovu ljude koji nisu bili na sastanku da govore o tome šta nije bilo na sastanku. To je valjda to pravo novinarstvo kome teže.

Ono što boli N1 i ceo Zapad je srpsko jedinstvo koje je izgrađeno povodom Inckovog protivustavnog i nelegalnog "zakona"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Radulovic se vratio na mesto zlocina,bices ti opet ministar Vucicev ako nastavis ovako.

Zaharova

pre 2 godine

Izgleda iz vino i neka koverta pala u tvoj dzep pa si obrnuo plocu.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija