• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2021

11:55

NIKADA NISAM VIDEO TAKO BRUTALNE NAPADE NA NEČIJU PORODICU! Zašto je Andrej kriv, zato što se bori za svog brata i zato što je bubrezima napao pendrek?!

Tanjug

Politika

NIKADA NISAM VIDEO TAKO BRUTALNE NAPADE NA NEČIJU PORODICU! Zašto je Andrej kriv, zato što se bori za svog brata i zato što je bubrezima napao pendrek?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom najnovijih napada na članove njegove porodice, sina Danila i brata Andreja, pa kako kaže i najmlađeg sina Vukana, da tako brutalnu kamanju nikada nije video

- Naravno da me to boli i oni znaju da sam vezan za porodicu, zato udaraju. U kampanji protiv njih za pet godina nema naslovnih strana kao protiv mene za dva dan.Ne tražim da mene maze i paze, lažite, ja ću odgovoriti, ali ostavite mi decu i porodicu na miru - poručio je danas Vučić.

On je istakao da oni koji to rade nemaju nikavog osnova za takve napade, da se izmišljotine ponavljaju poput onih da je njegov brat Andrej vlasnik Franša ili latifundije u Vojvodini, a nema, kako ističe, nista od toga.

- Kriv je jer se bori za svog brata i zato što je bubrezima napao pendrek - rekao je Vučić i dodao da kada je stigla presuda da je imao licnu akrtu, više nisu imali ništa da kažu i cutali su.

- Zamislite da je tako udaren Ðilas, Stefanović, ili neko drugi - upitao je Vučić.

Dodaje da su "krivi" i mali sin Vukan, i Danilo.

- Šta im je Danilo uradio? Da li je ukrao neki dinar nekome? - upitao je Vučić..

- Moj sin radi u prodavnici vise od dve godine. Teško mu je da izdrži pritiske - 
kaže Vučić, ali napominje da ako bi nešto loše uradio morao bi i da snosi posledice.

Vučić napominje da se Danilu zamera što je njegov sin i što se sa nekim slikao.

- Ja sam se slikao sa kriminalcima koji su pokrali 619 miliona. Koje je on krivično delo počinio -  upitao je Vučić i poručio da on (Vučić) neće da plaća reket , kako kaže, ološu iz tabloida, niti da moli političke protvinike i medijske gazde da ga postede.

- Ne tražim milost ni za poridicu, ali pitam zasto to radite. Postavite se na sekund u moju kozu i kako biste reagovali da vam neko svakoga dana ruši porodicu - rekao je Vučić i doda da Danilo ima 23 godine, a da mu život uništavaju od 16, iako nije ni bogat, ni bahat.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ela

pre 2 godine

Ne volim politiku, ali ono sto je Vucic uradio nije nijedan drugi predsednik, mozete da ga volite ili mrzite, ali jedan je Vucko

Maja

pre 2 godine

Veoma je važno što će predsednik učestvovati na evropskom panelu na Bledu, imaće sastanke sa predstavnicima EU i razmatrati usaglašavanje Srbije sa EU

Maja

pre 2 godine

Svako normalan smatra da ovakva politička kampanja zasnovana na napadu nečije porodice nije u redu i da je za svaku osudu

Dijana

pre 2 godine

Porodica je najbitnija na svetu. Znaju gde najviše boli i tamo gadjaju, vrlo nisko. Ničija deca nisu kriva!

petar1987

pre 2 godine

Kampanja primitivaca i zlotvora, normalna osoba niciju porodicu nece koristiti u bilo kakve svrhe a pogotovo ove.. ako dozvolimo da takvi ljudi uopste postoje na politickoj sceni onda smo kolektivno boletan narod !

Mileusnic

pre 2 godine

Neljudski i nehumano, Bog postoji treba ih podsetiti !

Danica

pre 2 godine

Ovakvim stavom opozicije samo se Jos vise uzdize predsednik u ocima naroda. Osobe koje smatraju da ce ovakvom kampanjom i udarom na neduznu decu moci da dodji do vlasti i da vladaju ovom drzavom grdno se varaju.

iva

pre 2 godine

Verujem da nema nijedne normalne osobe na svetu koja bi mogla da podrži nasilje i pretnje vezane za nečiju porodicu, a naročito decu.

Ivana

pre 2 godine

Namerno to rade predsedniče da bi se vi povukli. Nemojte da se povlačite jer će Srbiju razorti skroz. Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije uradio za našu državu i njene građan, i puteve gradio radio zabudućnost naše dece. Kina je najveći strateški partner naše države.

Sofia

pre 2 godine

Ovakav kletva porodici naseg presednika puno govori o ljudima koji izgovore.

Tatjana

pre 2 godine

Napadi na porodicu predsednika Vucica ne prestaju.Opozicija nastavlja sa prljavim igrama koje su za svaku osudu. Od opozicije nista dobro ne mozemo da ocekujemo.

Bojan

pre 2 godine

Pokušaji kriminalizacije porodice predsednika Vučića su za svaku osudu. Posebno što dolaze od najgoreg šljama i ološa, kriminalaca i tajkuna.

Tatjana

pre 2 godine

Djilas vodi prljavu kampanju kao i uvek, toga su svesni gradjani Srbije jer on ne ume drugacije, ali vredjanje i brutalni napadi na porodicu predsednika Vucica su nedopustivi i za svaku su osudu.Podrska predsedniku, gradjani su uz njega

Desa

pre 2 godine

Dirati i napadati nečiju porodicu je grozno i sramno

Marijana

pre 2 godine

Stvarno se nikada ovoliko porodica nekog političara nije mrzela, kao sada Vučićeva. Mrzite Vučića koliko hoćete ali mu decu ostavite na miru! Deca su svetinja i ne treba ih mešati u politiku.

sedki

pre 2 godine

Kada pomenete Vucicevu decu pomislite da moze doci vreme da se i vasoj neko obrati na taj nacin .Pa slobodno nastavite dalje.

qas

pre 2 godine

Kada pomenete Vucicevu decu pomislite da moze doci vreme da se i vasoj neko obrati na taj nacin .Pa slobodno nastavite dalje.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija