• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2021

19:30

APELUJEM NA SVE, POSEBNO NA MEDIJE... Maja Gojković osudila napade na Danila Vučića!

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

APELUJEM NA SVE, POSEBNO NA MEDIJE... Maja Gojković osudila napade na Danila Vučića!

Podeli vest

Nakon brojnih uvreda, napada i pretnji kojima je konstantno izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić i svi članovi njegove porodice, naročito deca, koja toga nisu pošteđena, sada vidimo da se nastavlja kampanja i kreiranje atmosfere kojom se šalje poruka da su napadi na sve članove predsednikove porodice dozvoljeni i legitimni. Svedoci smo da je posebno beskrupuloznim napadima izložen Danilo Vučić, rekla je potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković

- Još jednom apelujem na sve aktere u društvu, posebno medije, ne ulazeći u njihovu uređivačku politiku i motive, da budu svesni odgovornosti koju bi morali imati u svakom trenutku svog rada i ukazujem da ni u jednom demokratskom društvu nije prihvatljivo da pod plaštom slobode medija budu oruđe u rukama onih koji vode beskrupulozni politički obračun. Zadatak medija ne može biti targetiranje dece i crtanje mete i zato pozivam na poštovanje etičkih standarda i profesionalnog postupanja medija i novinara, što je u interesu čitavog našeg društva - kaže Gojkovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zaharova

pre 2 godine

Sta je sad slikao se sa Kuvarima ne Kriminalcima,Majo pogresno su te obavestili niko ga nije napao i pojacaj dioptriju da bolje vidis posle K

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija