• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.09.2021

22:45

PREDSEDNIK VUČIĆ UKAZAO VELIKU ČAST ANGELI MERKEL I ISPUNIO OBEĆANJE! Održao zdravicu na nemačkom jeziku za kancelarku!

Marko Đoković

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ UKAZAO VELIKU ČAST ANGELI MERKEL I ISPUNIO OBEĆANJE! Održao zdravicu na nemačkom jeziku za kancelarku!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se večeras Angeli Merkel, u zdravici na večeri priređenoj u čast nemačke kancelarke, na svemu što je učinila za Srbiju tokom dugog i uspešnog perioda u kojem je vodila vladu u Nemačkoj

Vučić je, kao što je prethodno i najavio, zdravicu održao na nemačkom jeziku.

- Danima slušam kako kancelarka Merkel ide u političku penziju, ali uveren sam da se takvi državnici i takvi umovi ne penzionišu - rekao je Vučić.

Izrazio je uverenje da će Merkelova svojom mudrošću i iskustvom još dugo vremena doprinositi opštem dobru.

- Veliki lideri se pamte po svojim delima, koji su rezultat jasne vizije i volje. Tako će da se pamti i vaše liderstvo - rekao je Vučić.

Dodao je da je iskreno zahvalan Merkelovoj.

- Želim da vam se iskreno zahvalim na svemu sve što ste tokom vašeg dugog i uspešnog mandata učinili za Srbiju. Pre svega, želim da zahvalim za priliku da tokom godina sarađujem sa Vama, jer su saveti nekog ko tako dugo i uspešno vodi najsnažniju evropsku zemlju, više nego dragoceni - naveo je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
HAG

pre 2 godine

Kod babe šupak omlohavio,rastezljiv,lako se Vučko zavukao...malo ga usne hebale,ali taman ostale pri vrhu da baci koji liz s vremena na vrijeme! A ne zna šta je u glavi babi...e moj Vučko,teško da ćeš ti vidjeti svjetlo iz mraka Babinog šupka...?

Petar

pre 2 godine

Angela Merkel je osoba koja je uvek tu bila za sve nas kao narod i nasu zemlju. Zasluzila je ovakav docek.

Romanija

pre 2 godine

Što predsednik Vučić obeća on to i ispuni.

Nešo N

pre 2 godine

Pa i sama Merkelova je potvrdila da Vučić što obeća to i ispuni.

Perica

pre 2 godine

Merkelova je veliki prijatelj nase Srbije i lepo smo je docekali onako kako dolikuje.

Kosta

pre 2 godine

Srbija je pripredila doček Angeli Merkel kakav i dolikuje.

Bojana

pre 2 godine

Obećanje od strane Vučića uvek bude i ispunjeno što je i sama Merkel potvrdila.

ALex

pre 2 godine

Srbija je domacinska zemlja i svoje prijatelje uvek lepo dočeka!

NEBOJŠA

pre 2 godine

ЈЕС РАСПАЛА СЕ ПОМАЖУЋИ СРБИЈИ,ПОГОТОВО ОКО КОСОВА И МЕТОХИЈЕ.ПОРЕД ТАКВИХ ПРИЈАТЕЉА НЕПРИЈАТЕЉИ СУ БОЉА ВАРИЈАНТА.МПШШШШШ.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija