• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2021

13:22

Hvala predsedniku Vučiću za sve što radi za ljude sa KiM! Pobeda Srpske liste biće ''poraz vragu''!

Politika

Hvala predsedniku Vučiću za sve što radi za ljude sa KiM! Pobeda Srpske liste biće ''poraz vragu''!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Štrpca Dalibor Jevtić zahvalio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučić na svemu što radi za bolji život Srba na KiM i izrazio uverenje da će Srpska lista "pobediti mržnju" onih koji su protiv nje

Jevtić je na svom Tviteru, povodom predstojećih lokalnih izbora na KiM, naveo da će pobeda Srpske liste i jedinstvo unutar nje biti "poraz vragu".

- Jedinstvom i poštovanjem, ali i napornim radom pobedićemo mržnju onih koji su protiv Srpske liste i našeg jedinstva. Hvala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci i svemu što je radio i radi za bolji život Srba na KiM. Pobeda Srpske liste i naše jedinstvo biće ''poraz vragu''! - napisao je Jevtić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 2 godine

Koliko nam je jedinstvo potrebno najbolje se vidi na primeru KiM.

Verica

pre 2 godine

Pobeda Srpske liste na KiM znaci da ce dobro pobediti zlo.

Lino

pre 2 godine

Samo uz Vučića i Srpsku listu možemo sačuvati jedinstvo na KiM-u, predstavnici ove liste će se boriti za srpske interese.

Biljana

pre 2 godine

U odbranu onog najsvetijeg ustanimo svi. Slozno kao jedan.

Branimir

pre 2 godine

Srpska sloga mora da pobedi. Ne sumnjam da će Srpska lista odneti ubedljivu pobedu. Zna narod na KiM na koga može da se osloni.

Ana

pre 2 godine

Kosovo je srce Srbije, naše svetinje su tu, i sve ono što je srpski narod.

Duka

pre 2 godine

Toliko nam je stalo do našeg naroda na KiM da je to očigledno, nisu sami.

Dunja

pre 2 godine

Hvala našem predsedniku koji čini sve za srpski narod.

Jeca

pre 2 godine

Najjači smo složni i ujedinjeni. Srbi zajedno gde god da su, to je naša pobeda.

Glasinac

pre 2 godine

Neće Srbia svoj narod koji živi na KiM nikada neće ostaviti na cedilu.

Glasinac

pre 2 godine

Kosovo će postati nezavisna država samo kada to prizna Srbija, a to znači nikada.

sledeća vest

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija