• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2021

13:55

Marinika je salonski političar! Njeno radno vreme je kad je Đilas pozove da nešto tvitne! Laže, izmišlja i vara narod, sve zbog ličnog interesa!

printscreen

Politika

Marinika je salonski političar! Njeno radno vreme je kad je Đilas pozove da nešto tvitne! Laže, izmišlja i vara narod, sve zbog ličnog interesa!

Podeli vest

Biljana Pantić Pilja, poslanica SNS, danas je ispred sedišta SSP održala konferenciju za medije kako bi u ime svih građana Srbije zatražila odgovore od Đilasove perjanice Marinike Tepić

 

- Kada će vratiti pokradeni novac? Kakvo joj je radno vreme i radno mesto po sistematizaciji u Multikomu? Koliko je para leglo na njen račun od narko dilera? Nikada nismo dobili odgovor na ova pitanja. Zašto? Jer je njeno radno vreme kada pozove Đilas da odmah nešto tvitne. Ona svakim danom laže, izmišlja i vara ovaj narod, a sve zbog ličnog interesa. Nju ne zanima gradnja puteva, škola, napredak škole, nju samo zanima da dođe na vlast i napuni džepove - rekla je Pilja u svom obraćanju ispred Stranke slobode i pravde.

- U Srbiji ima nekoliko vrsta političara, u jednu vrstu spada Aleksandar Vučić koji se bori za građane Srbije, a u druga vrsta su salonski političari, koji samo ponekad nešto tvitnu. Podsetiću vas, jedna od tih salonskih je i Marinika Tepić, koja je bila ministar u Pokrajinskoj vladi, koja je nenamenski preusmeravala novac svojim pajtosima. Setimo se Filipovića, čiji je fitnes klub finansirala, onaj koji joj je pomogao da se obračunava sa nepodobnim novinarima, a kojem je obećavala policijsku značku, a onda mu okrenula leđa. Tepić je zatim otišla u opoziciju i rešila da kazni Srbe, ona je srpski narod nazvala genocidnim. Zatim je menjala političke partije, po principu "ko da više", a zatim se zaposlila kod Dragana Đilasa u kompaniji Multikom, koji je od naroda Srbije ukrao 619 miliona evra, što je i sam priznao - rekla je Biljana Pantić Pilja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saska

pre 2 godine

Bravo za Pilju! Marinika kako otvori usta, tako slaze!

sns

pre 2 godine

Dovoljno je što joj je nadimak Pilja, time je sve rečeno!!

Sanja

pre 2 godine

Marinika je poslusni kunic Dragana Djilasa i to vise i ptice na grani znaju da je tako

Sandra

pre 2 godine

Ona je Đilasov verni pas, ponavlja sve što joj on naredi

Lena

pre 2 godine

BRAVO za Biljanu, vratila ih je na fabrička podešavanja.

Lena

pre 2 godine

Biljana je sve žena lepo rekla, Marinika je ološ.

Vlada

pre 2 godine

Marinika je primer kako ne treba da se ponaša jedna žena!

Jelena

pre 2 godine

Ko o čemu Marinika o poštenju, a stoji rame uz rame sa Djilasom.

Helena

pre 2 godine

Pilja je sve u pravu. Marinika čim zine slaže!

Bojana

pre 2 godine

Nema već lažova od ove Mrinike i njenog šefa Đilasa.

Vojkan

pre 2 godine

Može Marinika da laže jer je po tome poznata, ali najbitnije je da narod ne pada na sve što ona priča.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija