• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2021

15:25

JARINJE I BRNJAK BLOKIRANI, A NA MERDARU NOVI PROBLEM!

kosovo-online.com

Politika

JARINJE I BRNJAK BLOKIRANI, A NA MERDARU NOVI PROBLEM!

Podeli vest

Zbog blokade prelaza Jarinje i Brnjak na severu KiM, svi šleperi i kamioni za prevoz robe preusmereni su na prelaz Merdare, zbog čega su se na ovom prelazu formirale duge kolone teretnih vozila koje čekaju za ulazak na Kosovo, javlja Radio KiM

Šleperi i kamioni koji čekaju na ulaz na KiM formirali su kolonu dugu nekoliko kilometara, saznaje portal "Riznica".

Kako su potvrdili, autoprevoznici koji su prošli preko prelaza Merdare, za putničke automobile s kosovske strane nema dužih zadržavanja, ali se na izdavanje probnih tablica sa srpske strane čeka najmanje jedan sat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 3 godine

Cek Srbija njima izdaje privremene tablice, a onda se mi bunimo kada oni traze isto?

Gračanica

pre 3 godine

Braćo , blokirajte Merdare i Belu Zemlju! Ne dozvolite da i jedno šiptarsko vozilo uđe na teritoriju Centralne Srbije niti da izađe. Mi smo blokirali Brnjak i Jarinje , šiptari nemaju kud , gde god da krenu moraju preko Srbije! Ako ih blokiramo sa svih strana moliće za pregovore jer će biti potpuno zatvoreni. Daj da im konačno odgovorimo kako zaslužuju , oni drugi jezik ne razumeju - samo sila. Dosta nam je poniženja , uspravimo se i neka nas vide naši slavni preci . Neka i oni sa Nebesa budu ponosni na nas! Srbija je večna dok su joj deca verna!

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija