• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2021

23:21

POSMRTNI OSTACI PRONAĐENI U BAZI KFOR-A KOD PRIZRENA!

Politika

POSMRTNI OSTACI PRONAĐENI U BAZI KFOR-A KOD PRIZRENA!

Podeli vest

Posmrtni ostaci pronađeni su danas u bazi Kfora kod Prizrena tokom iskopavanja i pripreme terena za izgradnju nove zgrade, rekao je portparol Kfora Antonio Minutela

- U ovom trenutku nisu poznati nikakvi drugi detalji - rekao je Minutela, prenela je prištinska Koha.

Prema njegovim rečima, svi dokazi su predati takozvanoj Kosovskoj policiji, a istrage koje su pokrenuli Vojna policija Kfora i takozvana Kosovska policija su u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 2 godine

Verovatno je KFOR za narko dolare ubio nekog srbina i zakopao ga kod sebe jel tu niko ne sme da čačka. Ko zna možda tu ima još dosta leševa koje su dovukli njihovi savezici šiptari. Zna se da su svi šefovi debelo podmićeni da ćute i prave se da ništa ne vide. To isto se čini i običnim vojnicima kad nalete na neki dogadjaj opasan po šiptare. Odmah u roku od 10 minuta stiže beli auto i debele koverte sa narko-dolarima to svi znaju u svetu ali to će tek sa se olupi o glavu EU i amerima jel se sve plaća i sve vraća.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija