• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2021

13:28

Umesto da nas je Sarajevo pozvalo da ih spasavamo, oni napadaju!

Tanjug

Politika

Umesto da nas je Sarajevo pozvalo da ih spasavamo, oni napadaju!

Podeli vest

Umesto da su nas pozvali da ih spasavamo, pošto su poplave i veliki problemi u Sarajevu, oni su našli vremena da, umesto da se bave time i spasavaju sopstveni narod, napadaju Republiku Srbiju koja se priprema da joj se ne bi dešavale takve stvari. Teško mi je to da razumem, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Ribniku, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše zlurade komentare iz Sarajeva o jučerašnjoj zajedničkoj vežbi SVS-a Republike Srbije i Civilne zaštite Republike Srpske na Drini

- Mislim da bi im bolje bilo da gledaju svoje dvorište i dobro razmisle zašto im se desilo to što im se desilo, što oni nisu vežbali i pripremali se za elementarne nepogode, što oni nisu bili sposobni i opremljeni da sačuvaju svoj narod. Da su nas pozvali mi bismo došli, pomogli im usred Sarajeva. Neka znaju, i svaki sledeći put mi bismo im pomogli, samo neka pozovu. Umesto što nas kritikujete, gledajte da budete spremni i organizovani kao što smo mi, a ako treba pomoć, zovite, ne bi bilo prvi put. Slali smo i vakcine, obezbeđivali gas, šta god je trebalo, predsednik Vučić je obezbedio, mada nisam siguran da su mu svaki put zaista zahvalni za to - poručio je ministar Vulin.

Ministar Vulin je istakao da je Republika Srbija ozbiljna, organizovana država.

- Srbija ima pravo i potrebu da vežba i da se priprema za svaki scenario, za svaku elementarnu nepogodu ili šta god što može da ugrozi život i imovinu naših građana. Veoma sam ponosan što je i Republika Srpska vežbala sa nama i pokazala da je i njena oprema i obučenost njenih ljudi na zavidnom nivou - rekao je srpski ministar policije u Ribniku.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XY

pre 2 godine

E KRETENU I CETNICE PRIMITIVNI.KAD SE NEKO POMOGNE,ONDA SE "HVALI"TIME KAO STO TI RADIS I TVOJ PREDSEDNIK.SADA SE VIDI STO SU ALBANCI KOSOVA ODBILI VASU "VELIKODUSNU"POMOC JER TO STO SADA TI LUPETAS,TO JE PRIMITIVIZAM VOLINE.

Rade R

pre 2 godine

Ministre Vulin, nemaju oni u Sarajevu dovoljno svesti o nekim mnogo prostim stvarima! Mržnja i njihova nesposobnost im je zamutila um! Možda će nekad shvatiti da ništa nebi izgubili da su u dobrim odnosima sa nama i da ova naša ispružena ruka prijateljstva njih ništa ne ugrožava! Ali neka, neka uživaju u svojim glupostima! Živela Srbija!

Srbija može da bude mirna šta god da se dešava
Društvo

Srbija može da bude mirna šta god da se dešava

Službe i subjekti zaštite spasavanja Srbije pokazale su jedinstveno funkcionisanje bez ijednog problema i građanima Srbije mogu da garantuju bezbednost, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posle operativno-taktičke vežbe "Sistem 2021", koja je izvedena na 50 lokacija širom Srbije

05.11.2021

14:58

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija