• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2021

21:34

Evo kako se pripadnici LGBT dogovaraju da prave haos u Beogradu zbog murala Ratka Mladića!

Tanujug/Strahinja Aćimović

Politika

Evo kako se pripadnici LGBT dogovaraju da prave haos u Beogradu zbog murala Ratka Mladića!

Podeli vest

U Njegoševoj ulici u Beogradu u toku je neprijavljeno okupljanje "Inicijative mladih za ljudska prava" zbog murala Ratka Mladića

Na skupu se nalaze i pripradnici LGBT organizacije, a isplivali su i dokazi kako se dogovaraju da naprave haos u centru Beograda.

Oni su se dogovarali u grupi kako će sve da organizuju.

Foto: Informer

"Hej, ljudi, moramo sutra da izađemo na ulicu iz solidarnosti prema one dve žene koje su uhapsili jer su gađale grafit Ratka Mladića. Ovo je trenutak kada se pokazuje ko je na kojoj strani" - glasi poruka koja poziva sve pripadnike da krenu u akciju. 

Foto: Informer

Odmah nakon toga usledili su odgovori: "Ja sam za, izlazimo svakako", "Večeras je skup u 7 kod Doma sindikata", "Svakako moramo nešto da uradimo", "Vidimo se u 19h". 

Podsetimo, pored pripadnika LGBT organizacije, na neprijavljenom skupu su i "Žene u crnom", Aris Movsesijen - iz Nove stranke, Dobrica Veselinović iz "Ne davimo Beograd".

Okupljeni vređaju policiju, govore im da su plaćenici i da se plaše naroda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovo

pre 2 godine

Čačkaju mečku, pa posle kukaju. Živeo Ratko Mladić i slobodna Srbija.

Faust

pre 2 godine

Каже један да морају да "дају отказе" ако ништа не ураде. Има у томе симболике.

Bolid

pre 2 godine

Pricajte sta hocete, Aida pokrenula i BiH mediji su krenuli..

sveti velikomučenik Koluvija J

pre 2 godine

Хапси бре ове партијске непријатеље! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА!! АЦО ПАРТИЈА!!

Ja

pre 2 godine

Da li je normalno da drzava trosi resurse i cuva murale?

ratko

pre 2 godine

daj pohapsite tu izdajnicku bagru sve te homoseksualce ,te zene u govnima i sve ostale dosta nam je izdajnika Srbije i djilasa odmah jer je to sve njegovo maslo,krije se iza svih sljam jedan ljudski

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Значи, пешовани дигли (жуту) патку, па би да туре клупче у рупче! Туга...

Penzioner

pre 2 godine

Treba ih ispeglati bejzbol palicama, da se raduju kad dodje policija!

Predragm

pre 2 godine

A jel vam ovo javila ona lezbejka iz ustaske Hrvatske.?? A mozda onaj peder iz privredne komore ljubavnik Grenela??

neko isperd kompa

pre 2 godine

Avi gospodo iz vlade i dalje finansirajte ovu bandu iz budžeta....mrrrrš u tri pm

Rade R

pre 2 godine

Sve "prijatelji" Srbije! Pederi, lezbijke, ološ, izmet, izdajnici, ...! Jednom rečju DNO DNA!

Gagi

pre 2 godine

Bravo Informeru, sad vredjate LGBT populaciju, svaka vam cast! Uzivajte jos malo u slobodi, stize robija brze nego sto mozete zamisliti. A ako se neko od vas pita zasto robija, pa evo da vam objasnim: Manipulacije srpskim narodom, sirenje dezinformacija i lazi, sirenje mrznje medju Srbima i ostalim narodima, izazivanje gradjanskog rata i jos mnogo toga, malo li je? Zapamtite, nece samo D. Vucicevic odgovarati vec svi zaposleni u tom fasisticko - propagandnom glasilu. NE ZABORAVLJAMO!

Dare

pre 2 godine

Vucicevicu stice ce te pravda kad tad, ljudski otpadu.

Dusan

pre 2 godine

Srbijo tko god se nadje na neodobrenom protestnom skupu odmah u zatvor min. 90 dana sa dosijeom za potsticanje nacionalistickih nemira i otvorenog napada na Srpsku drzavu zajedno sa organizatorom svega ovog ovoga Aidom njoj poseban tretman dati da ga nikad ne zaboravi poslje odsluzene zatvoske kazne protjerati u Bosnu kod ´ratnog junaka’ Orica ili u Hrvatsku kod Gotovine pa neka tamo nastavi sa svojim humanitarnim radom i borbom za njihovu istinu

PRKI

pre 2 godine

Коме ови из ЛГБТ дају отказ ко им је послодавац значи неко их плаћа да праве хаос , трба истог тренутка и народ да крене и да их пита шта то нраде и за кога.

Darko

pre 2 godine

Tužno, mnogo tužno. Da ova marva blati ponos Srpskok naroda, moj ponos. Vredniji je Rale sada i danas kad je bolestan i u logoru Hag nego sva ova bagra zajedno. Čujem da je i Ceda rekao da bi bacao jaja na Ratkov mural. Čedo kada tebi budu pravili mural bit će slika kako smrčes nešto belo. Živeo Ratko Mladić i svi naši heroji, a ova g….na treba ubaciti u wc solju i pustiti vodu.

Miodrag33

pre 2 godine

Svi apsolutno svi treba da odgovaraju za iniciranje i pravljenje haosa na ulicama javnim mestima bez obzira na pripadnost i u kojem pokretu pripadaju.

Mapko

pre 2 godine

To vam je taj ostatak septicke jame od Srbijanaca, najgora rasa na ovim prostorima, nije ni cudno sto levicari saradjuju sa ustasama, to su radili tokom drugog svetskog rata, njihova prokleta komunisticka Jugoslavija je stvorena na osnovu rasisticke anti srpske ustaske ideologije, njima ne smeta ni malo ratne zlocince poput Naser Oric, ni jedan Alija Izetbegovic, a jos manje Ante Pavelic, dok se pljuva po srpske zrtve, Ali ocigledno nisu razumeli da je njihova diktatorska SFRJ davno nestala, nadam se da ce cela ta ustaska-levicarska generacijama sto brže nestati.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija