• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2021

21:23

Kapa dole selektoru, kapa dole igračima! Ako dođem u avion pred Katar, možda bude i polufinale!

printscreen

Politika

Kapa dole selektoru, kapa dole igračima! Ako dođem u avion pred Katar, možda bude i polufinale!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica" osvrnuo se na veliki uspeh fudbalske reprezentacije Srbije koja se trijumfom nad Portugalom plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine

 - Želim da im čestitam. To nema veze sa nama, država radi i država ulaže u sport, ali da preuzimam bilo kakve zasluge, bilo bi iluzorno - rekao je predsednik.

On je istakao da je dolaskom u avion želeo da podrži naše fudbalere.

- Želeo sam da podržim momke. Ja ne mislim da je važno učestvovati - važno je pobediti. Ja sam im rekao ono što je moja životna filozofija - ja sam im rekao momci idite tamo i pobedite. I pobedili su. Kapa dole majstoru selektoru, kapa dole igračima, to je veliki uspeh. Država radi na tome da podstakne da se rode neki novi klini da imamo nove stadione. Kreće izgradnja nacionalnog stadiona, mi trenutno gradimo 3 stradiona - istakao je Vučić. 

- Fudbaleri su se iznenadili kada sam došao među njih.

Predsednik Vučić se našalio da je moguće i polufinale.

- Ako odem u avion pred Katar, možda bude i polufinale, palim se malo naravno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Nadam se jos da ce Nemanja Vidic doci na celo FSS ili neko tog ranga

jaypalm456

pre 2 godine

Podseticu one koji su zaboravili da je Predsednik podrzao i fudbalere Zvezde pred Jang Bojs za ulazak u Ligu Sampiona i rezultat je bio isti kao i sa reprezentacijom. Tako da ovi zuti neka pricaju sta hoce a Predsednik neka ispraca sportiste kad se vec pokazalo kao uspesno. Pozdrav

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija