• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2021

08:29

NASTAVAK ĐILASOVSKE PRLJAVE KAMPANJE PROTIV SRBIJE! "Albanci u Srbiji su ugroženi i proganjani, potrebna je međunarodna intervencija"!

Informer DN

Politika

NASTAVAK ĐILASOVSKE PRLJAVE KAMPANJE PROTIV SRBIJE! "Albanci u Srbiji su ugroženi i proganjani, potrebna je međunarodna intervencija"!

Podeli vest

Đilasovski niskotiražni dnevni list "Danas" tekstom u današnjem izdanju još jednom potvrđuje da se prljava kampanja protiv Srbije nastavlja

Jedan od glanih tekstova niskotiražnog tabloida govori o Albancima. 

Tekst sa naslovom "Sve veći politički i pravni progon Albanaca u Srbiji" predstavlja nastavak đilasovske prljave kampanje protiv Srbije. 

Foto: Printscreen

U tekstu se napominje kako su Albanci u Srbiji ugroženi i proganjani, i da je potrebna međunarodna intervencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran Krstić

pre 2 godine

Gledano šta rade i sa kime saradjuju,pre bi u Albaniji i Hrvatskoj pobedili na izborima,nego u Srbiji!Kod nas bi mogli da dobiju samo "po dršku" i oni to dobro znaju!!!

sara

pre 2 godine

Lopove, ne ćeš lažima da manipulišeš, nikada nećeš više i ne smeš da se baviš politikom, jer si tako pokrao narod i državu i apelujem da ti se sve oduzme i zasluženo budeš kaznjen!!!.

Vlada

pre 2 godine

Umesto da štiti svoj narod na KiM, Đilas štiti Albance koji napadaju i pucaju na naše građane! Zaista licemerno, ali od Đilasa se ne može ništa pametno doživeti a ni čuti.

Ina

pre 2 godine

Laza i paralaza Dragana Djilasa da su Albanci u Srbiji ugrozeni i proganjani.

Goran Krstić

pre 2 godine

Koliko vole napade,oni su 1999. navijali za NATO,kada je bombardovao SRJ Jugoslaviju.Verovatno to prizeljkuju i sada kako bi dosli na vlast.Srecom,predsednik Vučić vodi politiku prijateljske saradnje i partnerstva sa celim svetom,tako da je Srbija bezbedna i od njih i od NATOa.

Klara

pre 2 godine

Izdajnik nam ne treba... Sramota je što radi ovo, pokazuje veliku mržnju prema nama a ovamo nam kralo poslednje parče hleba..

Milena

pre 2 godine

Albanci nas napadaju a Đilas to podržava.... Sačuvaj nas Bože.

Filip

pre 2 godine

Da li je ovaj covek pri cistoj svesti i zdravoj pameti?

Jovana

pre 2 godine

Kakva je ovo Djilasova politicka kampanja, sta zeli da postigne? Narod ga ne podrzava a pogotovo njegovu prljavu kampanju,

Sara

pre 2 godine

Djilas ne prestaje da Prica protiv Srbije. Toliko je dotakao dno i upao u blato da se dugo nece oprati

žare

pre 2 godine

Ovaj čovek je prevršio svaku meru.Čoveče boriš se protiv svoje države a očekuješ glasove na izborima pa to je nemoguća misija izdajniče.

žare

pre 2 godine

Mislim da mu je posle ovakvog delovanja došao definitivan kraj jer narod mu ovo sa šiptarima neće oprostiti.

žare

pre 2 godine

Điki je puko i sa ovakvim nastupom propada i nikada više neće imati šansu da bilo šta uradi u politici.

žare

pre 2 godine

Lep gest prema predsedniku koji je mnogo učinio za njih.

Tamara

pre 2 godine

Gospodin Djilas kao da ne zivi u Srbiji. Samo ne znamo u kojoj zemlji. Negde gde ne podrzavaju SNS i Aleksandra Vucica a takve nema!

žare

pre 2 godine

Hvala predsedniku za sve što čini za kosovare.Apsolutno je zbog toga zaslužio ovo priznanje.

Ana

pre 2 godine

Djilas samo tako i ume, igra sve na prljavo, ali svakako ce mu narod na izborima pokazati kome se veruje a to je SNS stranka.

Gile

pre 2 godine

Mnogi spoljni neprijatelji Srbije bi se radovali eventualnom povratku u politicki zivot Djilasa-Jeremica ali taj film nece gledati nikad!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17