• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2021

08:29

DVOSTRUKI ARŠINI ĐILASOVACA! Ratko Mladić je "zločinac" i poželjno je skidanje njegovog murala, dok je skidanje table Aćifu efendiji je ZABRANJENO! Foto

Beta

Politika

DVOSTRUKI ARŠINI ĐILASOVACA! Ratko Mladić je "zločinac" i poželjno je skidanje njegovog murala, dok je skidanje table Aćifu efendiji je ZABRANJENO! Foto

Podeli vest

Đilasovski portal Nova S je sa samo dva naslova dokazao kakvu politiku vode i da je za njih sve što je srpsko loše

 

Pomenuti portal blizak Draganu Đilasu je u vesti pod naslovom Bačena crna farba na mural Ratku Mladiću, "čistači" oprali lice zločincu dokazao da je za njih general Mladić "zločinac" i da je skandal to što je grupa mladića očistila mural od bele farbe, dok za uklanjanje table Aćifu efendiji navode da je to "incident". 

Ostavite nas tih besmislenih igara! Da je policija čuvala mural Ratku Mladiću on ne bi bio uništen! Zašto nisu uništili tablu Aćifa efendije?

Skandal! Zašto Aida Ćorović ne ide u Novi Pazar da skida tablu Afića efendije, ili za to nije stiglo naređenje?

Foto: printscreen

 

Podsetimo, u Njegoševoj ulici uništen je početkom novembra mural posvećen generalu Ratku Mladiću. Kako je Informer saznao, pristalice Dragana Đilasa preko murala su bacile belu farbu, tačnije preko Mladićevog lika.

Kasnije je u centru Beograda održan protestni skup Iniciative mladih za ljudska prava protiv murala Ratku Mladiću, kome su između ostalih prisustvovali i predstavnici nevladinih organizacija i nekih opozicionih političkih stranaka.

Među prisutnima je bila i Nataša Kandić, kao i Aida Ćorović koja je i privedena tom prilikom jer je gađala jajima oslikani mural i time narušila javni red i mir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

A ja sam mislio da će i u Pazar da odu Aida Ćorović i Nataša Kandić da skinu tablu Aćifu efendija, "poznate borkinje" protiv "fašizma"! Baš "čudno" da nisu to uradile te dežurne dušebrižnice!

Jovan Radovic

pre 2 godine

U potpunosti se slazem da se zlocincu Ratku Mladicu ukloni mural. Umesto njegovog murala postaviti murale milosrdnim andjelima Bilu Klintonu, Madlen Olbrajt i drugim andjelcicima glibavog zapada. Ja ih sanjavam, ali mi polako bledi njihov lik. Zato su potrebni njihovi murali. To je potrebno i zbog nase dece koja su prezivela njihovu dobrotu paketica za Novu godinu, Bozic i Uskrs, u obliku bombi sa osiromasenim uranijumom. I tu su skrtarili umesto obogacenim, oni sa osiromasenim. Oni andjeli Srbi Zlocinci.

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija