• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2021

19:06

OVOG ČIKU POZNAJETE! Vučić pokazao Đilasovu sliku, a onda podsetio šta je on pričao 2017. godine o litijumu!

printscreen

Politika

OVOG ČIKU POZNAJETE! Vučić pokazao Đilasovu sliku, a onda podsetio šta je on pričao 2017. godine o litijumu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na konferenciji za novinare o tekstovima o litijumu koji su u medijima izlazili kada je na vlasti bio DS VUČIĆ POKAZAO ĐILASOVU SLIKU: Ovog čiku poznajete - evo šta je on u rekao intervju za Nedeljnik iz 2017.

- Hteli su uljne škriljce, što je mnogo gore od litijuma, samo da kažem ljudima. Evo šta kaže Tanjug - "Srbija će biti centar proizvodnje litijuma". Tekst iz 2011. godine. I piše da će njegov značaj biti za 100 godina kao onog rudnika u Boru. Pa mi smo izgleda krivi što nismo do 2014. otvorili taj rudnik. Evo hteli su i u Mionici i Valjevu da kopaju. Dakle pazite se Mioničani i Valjevci, i kod vas će da kopaju kada dođu na vlast - pročitao je Vučić.

- "Prekretnicu u tom poslu je napravila kompanija Rio Tinto. To nalazište jadarita je jedino u svetu". Evo vidite šta pišu. Bilo je takmičenje da što pre otvore rudnike. Tada nisu čekićali i tukli ljude, nego je to bio biznis decenije. Evo kažu "Supermen oboren u Jadru". Tekst iz 2010. godine. Politika objavila. Slušajte šta piše, o američkim bušilicama koje idu 500 metara u zemlju. I tako to ide - rekao je predsednik.

Foto: Tanjug

Vučić je potom pokazao tekst u kome Oliver Dulić traži otvaranje i rudnika nikla i uljanih škriljaca.

- E i ovog čiku poznajete, intervju za Nedeljnik iz 2017. godine. Taj čika kaže: "Hajde da pričamo o Beogradu i ekonomiji. Evo potvrđeno je da je kod Loznice otkriveno drugo najveće nalazište litijuma u Evropi. Hajde da pričamo o koncesiji na te rudnike, ali da otvaramo fabrike baterija. To će biti velika šansa za Srbiju, to su teme koje su nam danas potrebne, a ne da ljudi koji ne podržavaju vlast slušaju šta priča Vučić, Vesić i Mali" - pročitao je Vučić reči Dragana Đilasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazar

pre 2 godine

Djilas izmislja i laze sve sto kaze. Nema vise kredibilitet da bilo sta komentarise.

Ljuba

pre 2 godine

Naravno da narod nece da podrzi Djilasa u svojim namerama. Djilas je zavrsio sa politikom. Narod je uvideo da je koristoljubiv, i ne zeli da pruzi podrsku takvom coveku.

Zoran

pre 2 godine

Toliko! Samo da podseti deo licemerne opozicije!

Ana

pre 2 godine

Kako ne znamo Djikija, prvo jer nas je pokrao za vreme njegove vladavine, a drugo sto za sirenje lazima placa debelo.

Vlada

pre 2 godine

Đilas ni sam ne zna šta priča, ni da li je rekao, ni kada... Zašto? Jer laže!

Milena

pre 2 godine

Đilas je dvoličan jako, jer je iskompleksiran i nema ni malo griže savesti.

Milena

pre 2 godine

Đilas misli da narod ne pamti šta je sve pričao i radio...

Ana

pre 2 godine

Dokazi postoje i to jasni i nedvosmileni , sve na papiru. U ovakvim slučajevima suvišno je bilo šta dalje govoriti. Đilas neka objasni narodu zbog čega sada poziva na proteste za nešto što je pokrenuto za vreme njegovog režima.

Njanja

pre 2 godine

Đilas je i tada širio lažne informacije al sada što radi prevazilazi svaku meru, možda bi i sam trebao da se zapita koja je verzija priče najbolja po njega. Sigurna sam da će građani biti uz predsednika Vučića jer on je taj koji jedini govori istinu.

Romanija

pre 2 godine

Taj čika nam je tolikog zla naneo da ga nećemo lako zaboroviti.

Ana

pre 2 godine

Taj čiko više sam sebe ne prepoznaje. Toliko Điki laže i petlja da sam sebe više ne može da prepozna.

Bora

pre 2 godine

Gradjani su odavno provalili ko je Đilas i koje su njegove namere!

Nešo N

pre 2 godine

On je tada tako govorio jer je mislo da će se nekako ponovo dočepati vlasti. Međuti pošto su mu svi planovi propali onda je počeo da kritikuje čak i ono što je nekada govorio.

marko

pre 2 godine

Đilasu je bitno da se dočepa drzavne stolice i izjavi lazi!

Nada

pre 2 godine

Ubeđen sam da narod neće da podrži Dragana Djilasa u svojim namerama. Narod je uvideo da je koristoljubiv, i ne želi da pruži podršku takvom čoveku.

Romulus

pre 2 godine

Licemer najgore vrste je Đilas. Sad je pozeleneo u predizborne svrhe a dok je bio gradonačelnik svu floru je urnisao u gradu. Treba podsećati ljude na to šta je radio.

Sandra

pre 2 godine

Narod nikada neće podržati čoveka poput Đilasa koji samo gleda kako da izvuče korist za sebe! To nikome ne treba!

Stefan

pre 2 godine

Đilas je sve hteo da uradi ali sada izgleda ima amneziju jer sav novac koji su u to vreme žuti dobili za obavljanje državnih poslova prebacili su na svoje lične tekuće račune. Zato Srbija nikada nije bila u lošijem stanju nego tada.

Senka

pre 2 godine

Dragan Đilas je oličenje zla! On je nešto najgore što je moglo da se desi političkoj sceni Srbije. Ali, narod je progledao toliko da nikada više nikome ne padne na pamet da osobi punoj mržnje prema svom narodu ukaže poverenje.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija