• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2022

19:50

NATO KOALICIJA! Teodorović podržao Ponoša jer će Rusiji i Putinu reći zbogom! (VIDEO)

Printscreen

Politika

NATO KOALICIJA! Teodorović podržao Ponoša jer će Rusiji i Putinu reći zbogom! (VIDEO)

Podeli vest

Teodorović je stao na stranu Ponoša, jer dobro "poznaje NATO"

Profesor Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i ideolog Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, Dušan Teodorović govorio je o kandidaturi Zdravka Ponoša na predsedničkim izborima u aprilu.

Teodorović, koji je inače i član Skupštine slobodne Srbije, je  prilikom gostovanja u emisiji rekao da je Zdravko Ponoš NATO čovek, što praktično znači da ako dođu na vlast Srbija će zatvoriti vrata za Rusiju i Putina.

Ja mislim da predsednik Srbije mora da bude čovek koji se razume dobro u spoljne poslove, diplomatiju, vojsku, NATO pakt, Evropsku uniju – rekao je Teodorović u emisiji objašnjavajući da je Ponoš dobar kandidat baš zbog jake veze sa NATO.

Teodorović je stao na strani Ponoša jer dobro “poznaje NATO”.

Da je Ponoš NATO čovek, govore i depeše Vikiliksa.

Podsećamo, Dušan Teodorović je izjavio da “Kosovo nije srce Srbije, nego dijaspora”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 2 godine

"Један од вас упалио је стари руски радар на 6 секунди и ракетом из музеја С125 разгузио авион од 150 милиона долара. Ви сте свет!"

vladimir

pre 2 godine

..... a na kojoj je ovo televiziji ovaj NATO profesor to izjavio? Znate, kada NEUKI "profesor" i NEUKI "general" apliciraju za zvanja koja im se pripisuju onda od relevantnosti nema ništa, pogotovo što su obojica za ZLOČINE nad Srbima! Tu ne treba komentar - sami sebe "dobrovoljno" diskvalifikuju! Kako je to lako kada ti je "opozicija" neobrazovana!

Igor

pre 2 godine

Bravo. Napred Ponoš da pišaljemo u prošlist žutog Đilasa i pokrenemo Srbiju napred posle svega. Živeo Vučić.

master

pre 2 godine

Gde ti profesore potrosi tolike godine??? takve kao ovaj profesor koji imaju uticaj i dodir sa mladima pod hitno skloniti sa polozaja, dzabe je omatorio i ostao glup.

dera

pre 2 godine

Svi na gomilu da se skupite i isto da mislite ne bi dobili prelaznu ocenu , ali ako si ga ti podržao e to je nešto jako , mislim ,.......ma smešni ste kao cirkus , na nivou ste kućnog saveta u raspuštanju saziva .

Djurdja

pre 2 godine

E pa ljudi ovo je da puknes od smeha. Lazni general i lazni akademik. Akademijo oglasi se, bar se nasmejte ovim smesnim likovima.

Normalac

pre 2 godine

"Dasvidanja", pa naravno... za potomke ruskih izroda koji su ugasili svoju carsku porodicu, slavnu i ponosnu, i zagrlili komunizam.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija