• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

08.02.2022

21:25

BRUKO! Đilasov NATO kandidat šuruje sa UBICOM srpske dece! Zdravko Ponoš: Moj prijatelj Džejmi Šej

Beta/Tanjug

Politika

BRUKO! Đilasov NATO kandidat šuruje sa UBICOM srpske dece! Zdravko Ponoš: Moj prijatelj Džejmi Šej

Podeli vest

Prljave radnje Zdravka Ponoša i njegovog prijatelja NATO agresora

Foto: printscreen

U prilog tome, govori Ponoševa izjava u jednom intervjuu u kom je istakao da je imao veoma zanimljiv razgovor sa Šejom.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Džejmi Šej je u Srbiji je ostao zapamćen kao neko ko je konstantno ponavljao da su civilne žrtve tokom agresije na našu zemlju samo “kolateralna šteta”, čovek koji je tvrdio da je bombardovanje Srbije bilo opravdano, u više navrata isticao da lažna država Kosovo mora biti u NATO i čovek kojeg su Srbi, dok su krvarili, svakodnevno gledali na CNN-u kako likuje zbog toga.

Foto: printscreen

 

Nakon gnusnih dešavanja, Šej je putem video linka držao NATO “predavanja” upravo u dogovoru sa Zdravkom Ponošem.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Dosadašne procene su da je od 24. marta do 10. juna 1999. poginulo između 1.500 i 2.500 ljudi, a oko 6.000 ranjeno.Najbolnije žrtve NATO agresije jesu deca. Bombe su odnele 79 dečijih života za 78 krvavih dana.

Podsećanja radi, trogodišnja Milica Rakić je rođena u zoru 9. januara 1996. godine. Ubijena je 17. aprila 1999, u svom kupatilu, u Ulici Dimitrija Lazareva Raše u Batajnici.

Geleri agresorskih NATO bombi rasparčali su prozor, pokidali zavesu. Milica je sedela na noši. Majka Dušica je, koji trenutak pre, krenula da joj spremi postelju. Za san.

Tata Žarko pokupio je veš sa štrika i crvenu haljinicu sa izvezenim mačetom u korpi, koje spava. Brat Aleksa je njenu lutku smestio u krevetić, kraj jastuka. Tako je Milica odlazila na počinak.

Eksplozija je bila nagla i snažna. Nakon toga se ništa nije čulo, osim vriska njenog oca Žarka. Uzeo je Milicu u naručje. Trčao je niz stepenice, a dete mu je klonulo na rukama. Uleteo je u auto i vozio, nije se pomirio sa činjenicom da je već umrla.

Ponoš je prijatelj svih srpskih neprijatelja

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, prkomentarisao je za Objektiv saznanja o Ponoševom šurovanju sa ubicom Šejom.

– Ponoš je prijatelj svih srpskih neprijatelja, to je jedan notorni izdajnik, to me nimalo ne čudi. Vidi se da je reč o jednoj budaletini.

Takođe, rešiser i publicista Dragoslav Bokan, istakao je da je Ponoš izgubio osećaj za svoju zemlju, pa samim tim ni ne čudi njegov “pad u provaliju”.

– Sa izdajom je kao sa nevinošću, jedanput kad se izgubi osećaj za svoju zemlju onda nakon toga sve ide dalje svojim putem, kao pad u provaliju. To što je eks-general Ponoš izabrao NATO pakt za ono čemu će biti veran i ljude sa kojima će se družiti, to je njegova privatna stvar, ali to da on takav hoće da bude predsednik Srbije, to je stvarno za rubriku “verovali ili ne” – istakao je Bokan za Objektiv.

Član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, takođe se osvrnuo na saznanja Objektiva.

– Blago njemu sa takvim prijateljem. Taman da razmene stavove o tome ko je više uništio našu vojsku,da li NATO, da li njihov general dok je bio NGŠ naše vojske. Sve se svodi na “kolateralnu štetu”, zar ne? Baš kako je to Ponošev prijatelj izgovarao kada bi NATO poubijao ljude tokom bombardovanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fggg

pre 2 godine

Xaxaxaxaxaa, a Vucicev savetnik Toni Bler.....o stoko bolesna

Hogar Stršni

pre 2 godine

U istoriji sveta uvek su postojali ljudi koji su u krvave ruke primali 30 srebrnjaka. Jasno i glasno iz Srbije to je "general" Ponoš. Takvi su potrošna roba za svoje gazde, kad završi misiju i Džejmi šej če ga se odreći.

Jela

pre 2 godine

Uzas svih uzasa! Ako ima i malo obraza, trebalo bi da se povuce iz politike momentalno!

VT

pre 2 godine

A da li je Vučić dao pare Klintonu za predizbornu kampanju u SAD? Da li su Toni Blet i Gerhard Šreder savetnici Vučiću? Sve same NATO bitange su Vučićevi saradnici.

Fedja

pre 2 godine

Treba biti takav supljoglavac i hvaliti se sluganstvom i nazovi prijateljstvom. Ti nisi ni narednik - ti si sluga bio i ostaces.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija