• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

14:47

ROKFELEROV POTRČKO U CIPELAMA OD NEKOLIKO STOTINA EVRA! SAVO PAĆOTI!

Beta

Politika

ROKFELEROV POTRČKO U CIPELAMA OD NEKOLIKO STOTINA EVRA! SAVO PAĆOTI!

Podeli vest

Aktivista pokreta "Kreni-promeni" i lažni borac za ekologiju Savo Manojlović, još jednom je pokazao koliki je folirant

Manojlović je sinoć postavio šator za kampovanje ispred Predsedništva Srbije, a sve u želji da se predstavi borcem za ekologiju. Lažnim, podrazumeva se.

I tako je vajni ekolog, kojem su prethodno ispunjeni uslovi koje postavio pred državne organe, ponovo odlučio da malo protestuje, verovatno jer je dobio naređenje od raznih organizacija iz inostranstva.

E sad je lažni ekolog Savo, poznatiji i kao potrčko od Rokfelera, rešio da se pohvali i to čuvenim Paćoti cipelama, čija vrednost ide čak i do 700 evra. Da kažemo da Savo nije kupio baš one najskuplje, već je bio "skroman", pa je pazario one od 500 evra, jasno je kako i zašto se Manojlović bavi ekološkim problemima.

Foto: Savo Manojlović/Twitter

Savo Manojlović

Da bi punio svoje džepove i mogao da kupuje skupocenu obuću i garderobu. Savo Manojlović je sada Savo Paćoti, a videćemo da li će u narednom periodu biti i Savo D&G, Savo Louis Vuitton, Savo Gucci...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Julija

pre 2 godine

Pa to je svima jasno, da ekologija nema veze sa protestima, znaci da je Savo dobro placen cim nosi cipele od 500evrica..

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija