• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2022

17:38

KURTI OTVORIO VRATA LAŽNE DRŽAVE ZA MARINIKINOG KANDIDATA! Đilasov portal izbacio Metohiju iz naslova, kao da je Zdravko Ponoš otišao u obilazak NEZAVISNE DRŽAVE!

Printscreen

Politika

KURTI OTVORIO VRATA LAŽNE DRŽAVE ZA MARINIKINOG KANDIDATA! Đilasov portal izbacio Metohiju iz naslova, kao da je Zdravko Ponoš otišao u obilazak NEZAVISNE DRŽAVE!

Podeli vest

Portal Nova koji služi kao propagandni tabloid Dragana Đilasa i Marinike Tepić ispratio je posetu Ponoša Kosovu i Metohiji na krajnje neobičan način

Da je Aljbin Kurti i privremena albanska vlast u Prištini jedan od saveznika dela Đilasove opozicije u borbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, svedoči i činjenica da je Zdravko Ponoš bez ikakvih problema pušten na Kosovo i Metohiju.

Ponoš je bez problema ušao ne deo teritorije Srbije koji kontroliše albanska policija i međunarodne snage i mirno obilazio mesta iz kojih su Srbi odavno proterani, što 1999. što 2004. tokom martovskog pogroma, kada su Tadić, Đilas i Jeremić ćutali kao zaliveni.

Osim toga, portal Nova koji služi kao propagandni tabloid Dragana Đilasa i Marinike Tepić, ispratio je posetu na krajnje neobičan način.

Foto: Printscreen

Oni su izbacili naziv Metohija iz imena južne srpske pokrajine i na taj način iskazali svoju privrženost albanskim teroristima i separatistima, što su na Novoj u više navrata već činili. Pisanje Nove deluje kao da je Zdravko Ponoš otišao u posetu susednoj zemlji, a ne delu Srbije koji je pod okupacijom.

Nema sumnje, da u borbi protiv Vučića i Kurti i Đilas, Marinika i Ponoš rade sinhronizovano kao brisači.

Podsetimo, Aljbin Kurti već je izjavljivao da je njegov najveći problem Aleksandar Vučić. Sada je dobio verne saveznike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Otišao Ponoš da obiđe Đilasove birače! Možda će i Kurti da izađe na birališta, i on je građanin Srbije! Pa Đilas i računa na glasove Šiptara, ustaša i balija! Ne muslimana i Bošnjaka!

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija