• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2022

11:56

INFORMER SAZNAJE! EVO U KOJE VREME SNS DANAS PREDAJE LISTE ZA BEOGRADSKE I REPUBLIČKE IZBORE!

informer

Politika

INFORMER SAZNAJE! EVO U KOJE VREME SNS DANAS PREDAJE LISTE ZA BEOGRADSKE I REPUBLIČKE IZBORE!

Podeli vest

Liste SNS "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" za republičke izbore biće predate danas u 15 časova, a za beogradske izbore u 17 časova, saznaje Informer

 

Podsetimo, kako je Informer saznao u štabu SNS, lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" prikupila je više od 35.000 potpisa podrške.

Ovo je podrška koja nesumnjivo obara sve rekorde - iako su izbori raspisani juče popodne, Srpska napredna stranka je uspela da skupi čak 35.000 potpisa. 

Ovo je samo dokaz velike podrške koju Aleksandar Vučić uživa kod naroda, kao i to da građani imaju veliko poverenje u njega i način na koji našu Srbiju vodi u bolju budućnost. 

SNS je sinoć za samo nekoliko sati od  raspisivanja izbora, sakupila 10.000 potpisa, koliko je dovoljno za učešće na parlamentarnim izborima. Uprkos tome što je skupljen dovoljan broj, građani nisu odustajali već su strpljivo čekali u redu kako bi se potpisali na listu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladana

pre 2 godine

Očekujemo dobre rezultate, nadamo se pobedi naprednjaka.To je jedino ispravno za sve nas.

Vladana

pre 2 godine

Vučić je svojim trudom i zalaganjem pokazao i dokazao da vredi.Podržimo predsednika zarad našeg dobrog.

Rej

pre 2 godine

Pa da na izborima 3. aprila jos ubedljivije pobedim!

Juga

pre 2 godine

Narod je svestan da samo uz Vucica , Srbija moze da prosperira i iz tog razloga i zeli da da podrsku i na neki nacin se zahvali predsedniku Vucicu. Vucic je najbolji predsednik koga je Srbija imala. Preporodio je Srbiju.

Srdjan

pre 2 godine

Vucic je jedini zasluzio da bude predsednik Srbije, jer je najvise uradio za drzavu. Izgradnja puteva, otvaranje fabrika, podrska mladima sve su to dokazi koliko je on radio i ulagao truda i vremena.

Mica

pre 2 godine

Ponosni na sve sto je uradio za Srbiju, gradjane Srbije. Verujem da ce Vucic nastaviti da radi u korist gradjana.

Mici5

pre 2 godine

Ne cudi me velika podrška SNS listi. Vucic zasluzuje maksimalnu podršku naroda.

Micaa8

pre 2 godine

Na ovim izborima očekujem pobedu SNS i Vučića. Gradjani podrzavaju onog koji zasluzuje.

Sehemimi1

pre 2 godine

I ako su izbori raspisani ovih dana SNS je vec prikupio dovoljan broj glasova,tako da ce glasovi biti predati vec danas.To je veliki dokaz velike podrške koju Aleksandaru Vučiću pruza narod, da građani imaju veliko poverenje u njega i način na koji našu Srbiju vodi u bolju budućnost.  ZAJEDNO MOZEMO SVE.

Milica

pre 2 godine

Pobeda Srpske napredne stranke je jedino pravo resenje za naprednu i svetlu buducnost nase zemlje.

Radic

pre 2 godine

TAKO TO RADI DOBRO ORGANIZOVANA STRANKA... U DAN

Simic Dusica

pre 2 godine

Ogromna je podrska upucena Aleksandru Vucicu, to je ono sto je i zasluzio.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12